torstai 16. toukokuuta 2013

Mistä sinä unelmoit?

Tämä on kysymys, joka on kysytty minulta aikoinaan useamman kuin yhden kerran keikalla. Aika jännää, että lähes tuntemattomalta halutaan tiedustella moista. Kai ihmisiä mietityttää, mistä ihminen, joka ottaa rahaa vastaan seksistä, unelmoi? Rikkaudesta, miljoonista?  Siitä, ettei "tarvitsisi" huorata? Olen vastannut, että valmistumisesta ja perheestä, ja reissuista. Tottakai unelmoin myös rahasta, mutta vaan siinä määrin, että pystyisin tulevaisuudessa elämään keskivertoa elämää ilman jatkuvaa sentin venytystä tai suuria velkoja. Varmasti jokainen toivoo samaa. Ei kaikkeen tarvitsekaan olla varaa. Ehkä toisen unelmista kysyminen sitten valottaa toisen persoonaa ja pystyy saamaan toisesta ihmisestä paremman kuvan.

Minua on yllättänyt se, miten olen jaksanut kirjoittaa tätä blogia. Ensimmäistä kirjoitusta julkaistessani mietin, jaksanko todellakin kirjoittaa tänne muutamaa kertaa enemmän? Olin ennemmin yrittänyt pitää blogia, tosin täysin eri aiheesta, mutta se jäi heti. Tämä vaan on aihe, josta pystyy kirjoittamaan paljon ja joka synnyttää paljon ajatuksia. Varsinkin, kun ei tuhlaa energiaa purkamalla tätä minnekään muualle, on jotenkin helppo purkautua tänne blogiin. Jos aihe todellakin koskettaa itseä, niin siitä haluaa kirjoittaa, tämä toimii myös minulle itselleni päiväkirjana. Jotenkin ehkä odotin enemmän haistattelevia ja ilkeitä kommentteja, mutta yllättäen kaikki ovat pysyneet asiallisina, tietysti erilaisia näkökantoja on tullut, niin kuin pitääkin. Eivät ne minuun oikein mitenkään ole vaikuttaneet, mutta huoraamisen lopettamispäätöstä ne kyllä nopeuttivat, kun aloin seurustella.

Ympäri mennään ja yhteen tullaan? Seurustelen nyt nimittäin miehen kanssa, joka on käynyt huorissa (ei minun asiakkaana). Suhteesta olisi kyllä paljon avauduttavaa, mutta anonyymiyteni säilyttämiseksi tyydyn kertomaan myöhemmin vain paloja sieltä täältä. Yleensä tässä viime aikoina olen kokenut  olevani maailman onnellisin, mutta taas välillä mietin, tuleeko tästä mitään. Tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä, että tästä tulee hyvä ja kestävä suhde. Yllättäen vaan seksi on yksi pikku ongelma, mutta onneksi sitä kuitenkin on jossain muodossa. Tuntuu, että hänelle voi kertoa mitä vaan ja keskustelemalla ongelmat ratkeaa. Jos maailmassa on joku läheinen ihminen, jolle voisin huoraamisestani joskus kertoa, voisi se ehkä olla hän. En ole koskaan ennemmin ajatellut, että voisi olla sellaista ihmistä. Kenties kertoisin kuitenkin siistityn version, vähentämällä asiakkaiden määrää ja ammattimaisuutta. Mutta en siis ole nyt kertomassa.

Tänään loppui käteinen. Olen siis vienyt ison osan pankkiin, mutta olen myös käyttänyt käteistä lähes koko kuluneen vuoden. Tavallaan tämäkin on yksi askel, joutuu taas alkaa kortin kanssa leikkiä (no loppuupahan kassalla se ikuinen ajatus, että mitäköhän tuo kassaneiti ajattelee kun aina maksan isoilla seteleillä).

6 kommenttia:

  1. Tuo unelmista kyselemiminen on kyllä aika mielenkiintoista. Keneltäkään muulta ei varmaan missään muussa ammatissa kyseltäisi tuota - ei edes siltä roskalaatikoita tyhjentävältä paskakuskilta. Pikkulapsilta hiekkalaatikolla voisi olettaa kuulla tuota kysyttävän. Ehkäpä asiakas pitää ilotyttöä jonkun sortin pikkutyttönä elämän hiekkalaatikolla. Asiakas voi tuntea empatiaa ja jopa tyytyväisyyttä ajatellessaan, että hän edesauttaa tytön unelman toteuttamista ostaessaan tämän palveluja. En tiedä, kuinka asiakkaan sydän suhtautuisi, jos kylmän viileästä tokaisisi: "Huoraamisesta, olen elämäni toiveammatissa". Tästä saammekin hyvän jatkopohdiskelun aiheen.

    Uskotko, että joku voisi oikeasti haluta ilotytöksi ja olla siinä onnellinen elämänsä toiveammatissa? Olen itse ymmärtänyt asian niin, että suurin osa siihen ajautuu eri syistä, usein ongelmien takia ja aloitettua toimintaa leimaa tietty hetkellinen ajallisuus. Kukaan ei varmaan unelmoi seillä hiekkalaatikolla huoran ammatista kuin kuusta nousevasta ja kun tulee täysi-ikäiseksi, aloittaa ansiot. Siinä sitten vajaa 20 vuotta tekee unelmatyötään normaalitaksoin ennen alennusmyynnin aloittamista. Yläkeikä alkaisi tässä ammatissa varmaan viimeistään 50-vuotiaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos joku oikeasti ilmoittaa jo varhaisessa vaiheessa haluavansa olla ilotyttö ja pyrkivänsä siihen, niin kyllä jossain mielestäni on jotain vähän vinossa. Ehkei tyyppi ole saanut tarpeeksi rakkautta, seksiä tai hellyyttä muuten elämässään? Onko hänellä jokin pakonomainen miellyttämisen tarve? Kyllä mä sen uskon, että ilotyttönä voi olla onnellinen, ja varmaan monet, jotka sitä vapaaehtoisesti tekevätkin niin ovatkin. Mutta jotenkin ilotytöksi pyrkiminen kuulostaa vaan niin oudolta. Ehkä raha on silloin liian tärkeänä arvona? Äh, en oikein osaa sanoa.

      Poista
  2. Mitä mieltä olet muuten huoraamisen koukuttavuudesta? Itse näen asian niin, että henkilö, joka ei tee tätä työtä pakosta (esim. kokeilun halusta), pääsee siitä irti suht` helposti, mutta sille, jonka on jo tullut huoraamisen kanssa sinuksi ja havainnut sen olevan helppo tapa rahoittaa muu elämä verrattuna suhteellisen pieneen työpanokseen, ei saata päästä tavoistaan eroon niin kivuttomasti. "Oikeiden" töiden tekeminen kehtuuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on koukuttavaa. Oikeat työt ei jaksa kiinnostaa, sillä pitäisi olla muiden käskyjen alaisena, noudattaa vaadittuja työaikoja ja palkkaakin tulee vähemmän. Kun on tottunut "helppoon" rahaan, niin kukapa siitä pois haluaisi, jos hommaa tekee täysin omasta halusta.

      Poista
  3. Minusta koukuttavaa on myös se positiivisen huomion määrä, mitä työstä saa. Missä muussa työssä sinua kehutaan koko ajan kauniiksi tai taitavaksi. Ihailu on todella avointa. Itse olen kokenut itseni ihan tavallisena tyttönä, mutta ilmeisesti olet jotenkin pornon näköinen. Ainakin tarpeeksi hyvännäköinen, ettei tarvitse ilmaiseksi jakaa :) Mutta asiakkaiden määrä on yllättänyt minut täysin! Olen kuitenkin suhteellisen pienessä kaupungissa opiskelemassa, josta ei kovin montaa ammattihutsua löydy. Kalenterin saisi todella täyteen, jos tällä tahtoisi kääriä kunnolla rahaa.

    Mutta kiitos mielenkiintoisesta blogista. Toivottavasti kirjoittelet vielä. Sinulla on hyviä ajatuksia ja hyvä asenne. Kertoo siitä, ettei kaikki huorat ole todellakaan mitään idiootteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kyllähän se hivelee itsetuntoa, kun kehutaan upeakroppaiseksi jne. Kyllä asiakkaita tuntuu aina riittävän,vaikka olisi missä... itseänikin yllätti aikoinaan yhteydenottojen määrä, ja järkytyin vähän itesekin, että "näin moniko tätä harrastaa?".

      Kiitos, kyllä mä näillä näkymin olen jatkamassa tätä vielä pitkään :)

      Poista