lauantai 9. toukokuuta 2015

2015, mikä meininki?

Eksyin blogiini pitkän ajan jälkeen. Yllätti ihan, etten ole kirjoitellut tänä vuonna ollenkaan? No, elämäni on ollut aika kiireistä. Tällä hetkellä olen eri kaupungissa tekemässä harjoitteluitani. Elämä hymyilee ja olen rakastunut yhteen ihmiseen niin kovasti, että itkettää. Luonnollisesti kirjoittelutahti on hiipunut, kun mitään uutta ei tällä saralla oikein ole tapahtunut. Tällä viikolla olen syönyt kynttilänvalossa mansikoita kumppanini kanssa ja itkenyt onnesta pariinkin otteeseen. Ensimmäistä kertaa olen sängyssä jonkun kanssa, jonka silmiin voi tuijottaa koko aktin, ilman, että se tuntuu ahdistavalta, typerältä, teennäiseltä, liialta jne. Yleensä aina jossain välissä on tullut raja vastaan. Tietenkin olen myös pelännyt tulevaa, sen verran epäonnistuneita suhteita takana, että takaraivossa on ajatus, että loppupeleissä toinen ei haluakaan olla kanssani.

Jos huoraamisaikojani miettii, tuntuvat ne yhtä kaukaisilta kuin 10 vuotta sitten tapahtuneet asiat. Kirjauduin myös huorasähköpostiini ilmeisesti yli puolen vuoden jälkeen ja joku vanhoista asiakkaista oli kysellyt tapaamista.Vaikka luin viestit (viimeisin minun osaltani 2012), en saanut millään päähäni kuka hän oli. Olemme tavanneet asunnossani ja panneet, mutta en muista kertoja tai kasvoja. Sähköpostinimi ei sano mitään. Onpa outoa. No, ei tämä kyllä harmitakaan.

Joidenkin mielestä on väärin seurustella, jos ei kerro menneisyydestään kumppanille. Milloin rikos vanhentuu, vanhentuuko ikinä? Pitääkö 40-vuotiaana kertoa uudelle kumppanilleen, että hei, noin 20 vuotta sitten myin seksiä alle vuoden ajan? Mitä merkitystä sillä todellakaan silloin on. Suhteessa en muutenkaan ole ikinä eritellyt kenellekään, kenen kanssa olen ollut sängyssä. Lukuja on muutama kysynyt, mutta en niihin asiakkaita ole liittänyt. Mielestäni se ei paljoa asiaa muuta, onko seksistä maksanut vai ei. Ainoastaan ihmisen luonteesta saa uutta kuvaa ja voi tietenkin yllättyä uskaliaisuudesta ja asenteesta. Monet ihmiset pitävät minua kyllä spontaanina heittäytyjänä eri asioihin, eli voisi olla helpompaa uskoa minusta tuo puoli kuin täydellisestä lukuhiirestä, joka ei käy missään.

Olen kyllä ajatellut, että viimeistään sitten vanhainkodissa järkytän muita mummeleita ja paljastan tämän pelottavan menneisyyteni. Mitä väliä sillä silloin enää on, kun puoli vuosisataa kulunut. Ehkä omalle mahdolliselle perheelleni en sitä uskaltaisi ehkä kertoa, ainakaan eläessäni. He voisivat lukea jostain vanhoista päiväkirjoistani totuuden. Nytkin tulee jo sellaisia aikoja, että mitä sen on väliä vaikka kertoisinkin. On kulunut alle 3 vuotta lopettamisesta ja tapahtumat tuntuvat ikiaikaisilta. Miten sitten 10 vuoden päästä? 20 vuoden? Pitää olla tietty väliaika, jotta tuntuu turvalliselta kertoa. Ihan niin kuin äidille siitä, että hei ryyppäsin teininä ja varastin sinun tupakkeja. En kyllä vielä uskaltaisi kertoa, ei ole 10 vuotta tullut täyteen. En ole ajatellut viedä salaisuuttani hautaan asti.

Hyvää kesän alkua!

4 kommenttia:

  1. Turhaan mitään moraalisia ongelmia murehdit, aikansa kutakin ja sitten taas jotain muuta. :)
    Ajattele mielummin niin että olet saanut ensiluokkaista kokemusta miehistä ja nähnyt monelle naiselle tuntemattomaksi jäävää realismia miehistä. Osaat varmasti keskinkertaista paremmin ymmärtää ja tyydyttää miehesi tarpeita ja se aina hyvä suhteessa kuin suhteessa. Eli hienoa kun sinulla on objektiivista kokemusta miehistä. Itse olen ollut aina kiitollinen kaikille exiäni panneille miehille koska he ovat vaan "jalostaneet" näitä naisia ja opettaneet aina jotain pientä! Eli kokemus vain hyvästä ja sinun kaltainen kokemus on ensiluokkaista! :) Hsuka sinun kokemuksiasi oli lukea ja harmi kun ne loppui, nyt voisit muistella uudestaan ja antaa kokemuksistasi jo kypsynyt versio! :D

    VastaaPoista
  2. Pakko kysyä, että mainostitko aikoinasi palveluita http://www.seksi24.net sivustolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut kuullutkaan tuollaisesta sivusta silloin.

      Poista
  3. Olen itse elämässäni kerran myynyt itseni teininä eräälle julkisuuden henkilölle. Lisäksi harrastanut lukuisia yhdenillan juttuja ja joskus opiskelijana/työttömänä lähtenyt vain siksi tapaillut miehiä, että he ovat tarjonneet seuraa ja ravintolaillallisia koska ovat olleet ihastuneita. En erota sitä prostituutiosta paitsi että huora saa enemmän rahaa merkityksettömästä seksistä kuin rakastajatar tai deitti. Kaksinaismoralismia sanoa ettei lähtö jonkun mukaan taksin ja drinkkien vuoksi (joskin seksinnälkäisenä) olisi tietynlaista huoraamista. Ihminen voi tehdä niin paljon pahempaa kuin mitä seksuaalisuus on. Petän nykyisessä suhteessani, koska seksi ei ole tyydyttävää vaikka rakastamme toisiamme.

    VastaaPoista