lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kesäsuunnitelmia

Minulla on ollut ihan eri suunnitelma tulevalle kesälle kuin viime kesälle. Nyt en olekaan enää niin varma, tuleeko se onnistumaan. On mahdollista, että jäänkin taas tähän kaupunkin kesäksi ja ilman kesätöitä. Kesätyöttömyys tässä tapauksessa on kyllä ihan oma valintani tällä kertaa, en jaksa alkaa taas siihen turhauttavaan hakutouhuun, kun kulman takana houkuttelee helppo pakotie. Hakemuksia kirjoittaessa tuntuu jo valmiiksi häviäjältä, miksi edes kirjoitan, kun hakijoita on ihan älyttömästi ja kaupungissa heikosti työpaikkoja? Aina löytyy joku parempi kuin minä. Ensisijaisesti kyllä toivon kovasti, että suunnitelma A toteutuisi, mutta jos ei, niin olen taas työtön kesän, ellei jotain ihmeellistä tupsahda eteen. Laskeskelinkin jo, miten pärjään vuokrien jälkeen. En aio vaihtaa kaupunkia työn perässä tai mennä kotiin asumaan, se tuntuisi ihan naurettavalta. Tällä kertaa ei ole yhtä tiukka tilanne kuin vuosi sitten, mutta kyllä se kesä kovasti lompakkoa tulee verottamaan ja syksyllä tulen olemaan taas tiukilla.

Tällä hetkellä varasuunnitelmani on seuraava: noin kuusi asiakasta eli kuusi keikkaa jos tekisi kesällä. Vaikka heti kesäkuussa tai toukokuussa. Näin ollen voisin hankkia pienen "kesätyöpalkan" ja saisin vuokrat takaisin. En kyllä laita ilmoitusta minnekään, vaan ilmoitan muutamalle mukavalle asiakkaalle olevani taas takaisin bisneksissä, joten asia ei leviäisi yhtään sen suuremman porukan piiriin kuin ennenkään. He ovat osoittautuneet tässä tauon aikana luotettavaksi; en ole siis saanut nimettömiä uhkailuja tai huuteluita kaupungilla, hahah. Tosin jos minulla ei ole mitään valonkestävää työtä ensi kesänä, en tiedä miten selitän kavereilleni ja vanhemmilleni pärjäämiseni. Valehtelen nostavani kesäopintotukea? Luultavasti. Jännittää hirveästi, viime kerrasta onkin aikaa. Tai en tiedä, ehken ilmoita kenellekään mitään, vaan tapaan jonkun tutun, joka kyselee mikä minun tilanteeni on. Tai ehkä teen vaan jotain kolmisen keikkaa, riippuen raha- ja ihmissuhdetilanteesta. B-suunnitelma nyt siis kuitenkin valmiina, eikä se tunnu mitenkään pahalta. Valmiiksi tuttuja ihmisiä, selvät säännöt, piiri pieni pyörii? Se täytyy myöntää, että puoliakaan entisistä asiakkaistani en lähtisi enää tapaamaan, on jotenkin vaatimustaso taas noussut, kun ei tässä mikään hengen hätä ole.

10 kommenttia:

  1. Jos olisi pokkaa niin tekisin kyllä saman kesätyövalinnan. Mutta ujo luonteenlaatu on aika pahasti rajoitteena... Onko sun yleensä elämässä helppo tutustua ihmisiin/ lähestyä ihmisiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään on kun vaan alkaa jutella jostain, mutta siihenki piti tietoisesti alkaa ja opetella. Ennen olin aika ujo. Emmä kyllä miehiä osaa vieläkään mennä iskemään, vaan ne tekee aina alotteen.

      Poista
  2. Eli sulla toi huoraamattomuus kesti sitten about puolisen vuotta? En ole moralisti, mutta rahatukko saa neidon avaamaan jalat. Näin se vaan on. Easy money :) Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kestää vielä, en ole tehnyt vielä mitään keikkaa, ja nuohan oli vasta alustavia suunnitelmia.

      Poista
  3. seurustelun takia luovut huoraamisesta mutta itsesi takia et voi luopua siitä? kysymys ei ole niinkään onko se häpeällistä tai ei, ei siitä. tärkein asia on että riskeerat terveydelläsi. voit saada Aidsin. etkö ajattele sitä ollenkaan. silloin elämäsi olisi omien käsiesi avulla pilalla paljon enemmän kuin että joutuisit asumaan taas vähäksi aikaa vanhempien kanssa. etkö oikeasti tajua miten asetat itsesi oman kehosi oman elämäsi kuolemanvaaraan. et ilmeisesti tajua. mitä varten opiskelet? tulevaisuutta varten? miksi sitten riskeerat tulevaisuudellasi niin helposti? etkö oikeasti tajua, yhdenillanjuttu on paljon vaarattomampi sillä ne jotka oikeasti ostaa seksiseuraa niin ne tekee sitä varmasti useammin kuin joku baaripanon hakija, riski tautiin on huomattavasti suurempi. ihmisen elämään kuuluu seksi se on osa ihmistä. seksin myyminen turruttaa ihmistä tekee siitä kylmän. koska ei ole mahdollista muuten. kun ei tee sitä kuin muutamaan kertaan niin sen voi lopettaa, ja toipua sen jättämistä tunteista. mutta kun vähättelet asiaa, teet siitä aivaimen rahaongelmiin. jos jatkat tätä niin jatkossa on vaan sairauksia ja kylmyyttä. älä jatka. päätä että terveytesi on sinulle tärkeämpää. olet opiskelija. se on jo saavutus johon ei jokainen pysty. ei älyllisesti. ei laiskuuden takia. sinä pystyit. edessäsi on tulevaisuus. hyvä työpaikka. mitä vielä tarvitset? et varmaan kuolisi nälkään, täällä Suomessa. siis tarkoitan nälkäkuolemaa, ei että ei olisi varaa omaan kämppään. miksi siis asetat tulevaosuutesi, terveytesi aids, ja et koskaan vpi aina olla varma että et joudu psykopaatin käsiin, ja tunteesi vaaraan? lopeta tämä. nauti elämästäsi, terveydestäsi, opiskelun mahdollisuudesta. herää. äläkä yllytä blogillasi muita nuoria oman terveyden itsestäänselvyytenä ottavia tyttöjä, joku jo kirjoittaa että haluaisi samaa työtä. tyttö, oikeasti ajattele mitkä ovat panokset. muutaman kuukauden vuokra =terveytesi, tulevaisuutesi oma elämäsi. lopeta tämä. nauti terveydestäsi ja opiskelijaköyhyydestäsi. opiskelijan elämä nuoruus se on se parasta et vaan vielä tajua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos perusteellisesta kommentista... Ainahan seksissä on mahdollisuus saada tauteja, olivat ne sitten yhden yön juttuja tai huorakeikkoja. Olen tosin kuullut paljaalla vonkaamista ainoastaan yhden yön suhteissa, siellä pannaan paljaalla ajatellen, ettei satunnaiselta baarituttavuudelta mitään saa. En pidä tätä huoraamista sen enempää terveyteni riskeeraamisena kuin muutakaan seksiä, tässä on kuitenkin hieman eri meininki mitä huoraamisessa yleensä on; en ole hankkimassa uusia asiakkaita, ehkäisy on erittäin hyvin valvonnassa, tämä on enemmän tavallaaan kuin muuutaman fuckbuddyn panemista, jotka tiedän etukäteen. Ei ole mahdollista, että tapaan psykopaatin, koska tunnen nämä muutamat tyypit, joita mahdollisesti tapaan vielä. Jos perustelet huoraamisen tuohon tautimahdollisuuteen perustuen, niin saman tien voisi sitten olla panematta koko loppuikänsä. Eihän sitä koskaan tiedä, jos oma kultamuru pettää ja tuo tuliaisia... Ja baaripanoja pannessa on monesti humalassa ja arviointikyky heikompi, siinä on mielestäni paljon suurempi vaara jos lähtee tuntemattoman mukaan, kuin tässä mitä nyt olen suunnitellut.

      Saattaa olla totta, että seksin myyminen turruttaa, mutta siihen vaikuttaa myös se, onko se oma valinta, millaisena sen kokee, kuinka herkkä ihminen on, onko elämässä muita asioita, jotka takaavat onnellisen ja tasapainoisen elämän. Tuo sun saarna kuulostaa nyt siltä, että olisin ottamassa tuntemattomia miehiä jonossa vastaan pakolla ja ahdistuen. Ei ole totta, eikä tuota voi käyttää kaikkiin huoraamista harrastaviin. En tiedä, onko sulla koskaan ollut panokavereita, joiden kanssa vietät hauskaa aikaa ilman rakkautta ja sitoutumista, mutta voisin verrata tätä siihen. Pientä hauskanpitoa, ei pitäisi vahingoittaa sinua? Vai onko ero siinä, että lopuksi saa rahaa vastaan? Ei pitäisi olla ratkaiseva tekijä.

      Netistä löytää kaikkea mahdollista, enkä yllytä ihmisiä huoraamaan. Ihmisellä on tietääkseni ihan oma harkintakyky, ja kaikkea mitä netistä löytää, ei tietenkään tule kokeilla. Olen kyllä ajatellut kaikkea tuota, mitä kerroit.

      Poista
  4. "Tosin jos minulla ei ole mitään valonkestävää työtä ensi kesänä, en tiedä miten selitän kavereilleni ja vanhemmilleni pärjäämiseni."
    Jos et muuta keksi niin esim. teit etätöitä yhdelle firmalle Helsingissä, liimailit kotona postimerkkejä kirjekuoriin, tai sait firmalta kännykän jolla myit heidän tuotteitaan. Entäs palkkakuitti? No ne maksoi käteisellä, tällä kertaa sovittiin niin. Aina sitä jotain selityksiä keksii, että mistä ne rahat on tullut ja miten on pärjätty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä vinkkejä ;) Paitsi saako joku muka oikeasti rahaa postimerkkien liimailusta? Jo on työt.

      Poista
  5. Jotenkin tuntuu, että ennen kuin aloittaa ammattimaisen itsensä myymisen, olisi käynyt läpi itsensä kanssa mahdolliset riskitekijät ja myös nuo tautiasiat. Itse näkisin sukupuolitaudit tässä suhteessa vähän niin kuin ammattitaudit. Ainoa ero lienee niiden hoidattamisessa, kun et voi mennä työpaikkalääkäriin niitä hoidattamaan ja saamaan vakuutuksesta kenties korvauksia. Tässä yksi syy, miksi myytävä seksi ei voi olla halpaa. Se on tavallaan laatutakuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, ja jos ei ole miettinyt, niin aika huonoa valmistautumista.

      Poista