maanantai 1. huhtikuuta 2013

Sinulle, joka luet blogiani

Väärinkäsitysten oikaisemiseksi ja selvennykseksi:

Huoraaminen on pahasta. Älä ikinä aloita tai kokeile. Se pilaa terveytesi niin fyysisesti kuin henkisesti. Tekee sinusta moraalittoman ja alttiin väkivallalle. Huoraaminen on kamalaa, sinulle tulee psyykkisiä ongelmia ennemmin tai myöhemmin. Pilaat tulevaisuutesi, maineesi, ruumiisi. Olet saastunut, pelkän rahan perässä juoksija. Joudut todennäköisesti hoitoon, kun lopulta pimahdat ahdistuksissasi. Et tunne enää kehoasi omaksi ja itket yöt läpeensä, miten halpa ja nöyryytetty olet. Vaikka seisoisit koko päivän suihkussa keikan jälkeen, et saa iholtasi pois niitä likaisia sormenjälkiä ja hikipisaroita, jotka syöpyivät sinuun litistyessäsi toisen alle. Etkä varsinkaan saa sitä likaista oloa viemäristä alas. Menetät ilon ja kiinnostuksen seksiin, etkä kykene enää normaaliin rakasteluun. Minäkuvasi naisena pilaantuu, etkä osaa enää suhtautua tavallisesti seksiin. Et kykene enää nauttimaan seksistä, sillä koet ahdistusta kaikkeen seksuaalisuuteen liittyen, koska huorasit. Et usko kenenkään rakastavan sinua oikeasti, omana itsenäsi. Älä ikinä kokeile. Vaikka jotkut kirjoittavatkin blogia huoraamisesta, vähättelevät he ongelmiaan elleivät kerro rehellisesti siitä, miten heidät raiskattiin jo toisen kerran keikalla. Oikeasti he ovat ihmisraunioita, sisältä pelkkää tyhjää. Vaikka joku kirjoittaakin huorablogia, se ei ole yllytystä huoraamiseen, MUISTA TÄMÄ. Silloin on jo liian myöhäistä, kun itket terapeutille kolmatta vuotta putkeen, miten olet kadottanut ihmisarvosi, haluat kuolla ja alapääsi on ihan väljähtänyt rajusta seksistä. Tämä tapahtuu sinulle, jos huoraat. Et enää koe olevasi arvostettu, vaan alistettu naisparka, jota lihavat psykopaatit panevat vängällä, ja et voi tehdä mitään vaikka sattuu. Lisäksi, jos otat rahaa vastaan seksistä, kadotat elämäsi oikean jumalan ja materia vie sen paikan. Annat sielusi saatanalle harrastettuasi seksiä rahasta, palvelet materiaa ja muita saatanallisia paheita. Olet täysin hukassa, ja tunnelin päässä oleva valokin on sammutettu kustannussyistä. Siinä sitten kuolet nuorena parantumattomaan sukupuolitautiin ilman ystäviä, jotka ovat kaikonneet tuollaisen halvan ja likaisen huoran luota. Huoraaminen ei koskaan ole ainut vaihtoehto. Huoraaminen on aina kärsimystä, vaikka kuvittelisit mitä. Miehet käyttävät säälimättä sinua, eivät arvosta, kohtelevat kuin maan alinta saastaa, etkä voi vaikuttaa siihen, ketä panet. Säästä itsesi. Huoraaminen on aina naista alistavaa, rikollista ja vaarallista kaikissa sen mahdollisissa muodoissa, sillä raha, minkä otat vastaan tekee sen.

EN YLLYTÄ/KANNUSTA/KEHOTA KETÄÄN BLOGILLANI HUORAAMAAN.

11 kommenttia:

  1. Aprillia syö silliä...

    VastaaPoista
  2. Johtopäätös -> Aina voi antaa myös ilmaiseksi? Tietysti seksissä motivaattorina on aina raha tai rakkaus, ehkä joskus molemmatkin.

    VastaaPoista
  3. Hei! Yritimme ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä, mutta et ole välttämättä sitä lukenut niin ajattelimme nyt lähestyä näin. Toivottvasti et pahastu.

    Olemme tekemässä dokumenttia opiskelija prostituutiosta. Dokumentti on lopputyö lukion elokuvatyönkurssille, mutta olemme mahdollisesti tekemässä siitä myös pidempää versiota, jolle yritämme löytää jakelijaa.
    Olisimme kiinnotuneita kuulemaan alanharjoittajan näkökulmaa ja mietteitä asian tiimoilta.

    Jos sinulle käy haastattelu olisimme todella kiitollisia. Henkilöllisyys tietenkin salataan, jos vain niin haluat, ja äänikin voidaan muuttaa, jos et halua puhua omallasi. Jos et halua kameran eteen niin voimme tehdä myös perushaastattelun äänitteelle kasvokkain tai puhelimessa.

    Palataan asiaan!

    Terveisin Joni & Aino-Sofia

    spostimme: uterusproductions@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Eihän sitä haaraansa tarvitse raottaa, kun käytettyjen pikkuhousujen myymisellä saa ihan yhtä paljon rahaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kyllä epäilen! Ainakaan tuntiliksa ei ole samoissa.

      Poista
  5. Tämä nyt ei tähän postaukseen liity, mutta mietin sellaista, et miten te tätä työtä tekevät säilytätte henkilöllisyyden salassa, jos otatte kotiin asiakkaita? Kun kyllähän nimen näkee oven kyltistä tai kerrostaloissa alhaalla olevasta taulusta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Kaikissa taloissa ei kuitenkaan ole nimikylttejä ja tauluja ja noita nimiä pystyy aina ottamaan pois ovesta.

      Poista
  6. Miten sitten neuvoisit tekemään,jos ottaa asiakkaan kotiin ja ei voi oikein mennä nimikylttiäkään pois ottamaan sisäänkäynnin aulasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten en kyllä tiedä, kun ei itsellä ole ollut tuota tilannetta. Johdattaa asiakkaan sisälle eri ovesta ja kertoo sen olevan ainut sisäänkäynti? :D Ehkä sitten ei kannata ottaa ketään kotiinsa.

      Poista
  7. "Silloin on jo liian myöhäistä, kun itket terapeutille kolmatta vuotta putkeen, miten olet kadottanut ihmisarvosi, haluat kuolla ja alapääsi on ihan väljähtänyt rajusta seksistä."

    Täysin totta ainakin omalla kohdallani.

    Nimim. Neljä vuotta huorausta - viisi vuotta terapiaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kuulla. Koita tervehtyä.

      Kirjoitin tekstin alunperin tarkoituksena provota reilusti, sillä ihmisillä tuntuu olevan juuri tuollainen kuva koko hommasta. Joten miksei antaa sitä, mitä yleisö odottaa? Julkaisupäivän ajattelin vihjaavan kirjoituksen totuuspohjaisuutta, mutta ilmeisesti teksti tuli luettua liian pintapuolisesti monelta. Omalta kohdalta en ajattele noin, mutta totuus on se, että tällaisiakin ihmisiä on, ja se on ikävää. Ainakin kirjoitus on saanut aikaan ajatuksia, ja se on hyvä.

      Poista