maanantai 22. heinäkuuta 2013

"Kotikenttäetu" tuottaa epäilyksiä

Kun olet ollut huora, osaat myös tunnistaa huorissa käyvien miesten tunnusmerkkejä. Tai ainakin niin kuvittelen. Varsinkin nyt, kun minulla on juttua miehen kanssa, joka on harrastanut kyseistä toimintaa elinaikanaan.

En käyttänyt hajuvesiä ja minulta toivottiin myös monesti, etten laittaisi mitään hajusteita, ettei vaimo haista. Aktin jälkeen käytiin vähintään hinkkaamassa kalu puhtaaksi, ettei vaimo haista kondomin hajua. Ööh, kuka haistelee miehensä kalua heti sen tultua kotiin? Yleensä käytiin suihkussa touhun jälkeen peseytymässä hajusteettomalla saippualla. Vaatteet jätettiin tuolin reunalle, ei todellakaan keräämään lattialle hiuksia. Takki jäi yleensä naulakkoon. Huulipunaa en käyttänyt, en muista kommentoiko kukaan koskaan siitä mitään. Hiuksetkin pestiin, ettei tuoksua jäänyt vaimolle vietäviksi.

Huoralle soitellaan tuntemattomalla numerolla, vaikka toivomus useimmiten on, että numero näkyvissä. Huorahan voisi soitella takaisin ja vaimo saisi tietää! Huorissa käydään, kun vaimo on matkalla, töissä tai poissa muutaman tunnin. Vaimolle selitellään, että ollaan työmatkalla, kaverin luona tai ollaan selittelemättä ja kertomatta tarkasti, mitä päivän aikana on tehnyt, ettei jäisi epäilyttäviä aukkoja lukujärjestykseen.

Välillä hankitaan prepaidnumero huoria varten tai omistetaan eri sähköpostiosoitteita. Tiedän myös kaikki sivustot, mistä huoria haetaan. Tiedän ammattisanaston. Jos sivuhistoriasta löytyy jotain aiheeseen liittyvää, niin kysymyksiä nousee heti. En todellakaan usko, että kukaan katselee huorasivustoja tai huorien hintoja "ihan vaan huvin vuoksi" ilman mitään suunnitelmia. Saatetaan käydä tautitesteissä eli näkyvästi verikokeessa. Miksi? Käynti terveyskeskuksessa ilman kunnon syytä?

Tämä juttu sai alkunsa tuntemattomasta numerosta. Kuka soittelee tuntemattomalla numerolla nykyään? No, ainakin minun suhteessa tapahtui niin. Yllättävän hätääntynyt reaktio, kun sai tietää, että numeron lähetys ei ollut päällä. Ehkä olen neuroottisuuden huipentuma, mutta huoraamiskokemus antaa tällekin asialle vastausvaihtoehdon. Huomaan myös, että takki tuoksuu hajuvedeltä tai joltain... Sehän olisi voinut tarttua huoran naulakosta? Tai sitten ihan mistä vaan naulakosta ja asiassa ei ole mitään epäilyttävää. Ilmavia selostuksia, mitä on tehnyt. Tai sitten se on hänen tyylinsä. Hänellä olisi useita tunteja päivässä käydä huorissa ilman mitään epäilyksiä.

Kaikki tuohan on ihan normaalia ja kaikelle löytyy normaali selitys. Taustan vaan tietäen ja itse "ammattiin" tutustuneena jää kuitenkin aina mahdollisuus "mitä jos..?". Ja minuahan ei huijata. Ehkä olen jo neuroottisuuteen asti epäilevä, mutta kun mahdollisuus on. Miehelle en ole maininnut mitään eikä hän tiedä epäilyistäni, enkä koe tätä niin vakavana asiana, että vaivaan päätäni tämän enempää. No, minulla taitaa olla kotikenttäetu, sillä tiedän huorissa käymisestä enemmän kuin mies tietääkään. Ha!

Toisaalta olen alkanut ajatella, että mitä sen on väliä, onko kumppanini luotettava seksin tasolla? En itse ainakaan ole mikään puhdas pulmunen, että edes välttämättä ansaitsisi luotettavaa kumppania. Yhdessäolossa on niin paljon muitakin asioita kuin se, paneeko kumppani muita jos muuten kemiat kohtaavat. Ainakin tällä hetkellä olen onnellinen.

1 kommentti:

  1. Itseä ei ole koskaan huorissa käynti kiinnostanut millään tavoin, mutta silti tullut paljonkin katsottua hintatietoja yms ihan vain silkasta uteliaisuudesta ja sellasesta turhan tiedon oppimisesta :D on ollut ilo lueskella sun blogia ja pelkän tekstin perusteella luoda kuvaa millainen henkilö siellä kirjoittelee, joka 97% varmuudella on mennyt täysin pieleen :D paras blogi ikinä.

    VastaaPoista