keskiviikko 14. elokuuta 2013

Saa kysyä, luvan kanssa

Aina joskus saatan saada kommenteissa kysymyksiä. Se on minun mielestäni aivan virkistävää, sillä tykkään analysoida ja miettiä asioita monelta eri kantilta. Muiden ihmisten esittämät kysymykset herättävät joskus ihan uusia näkökulmia ja saavat miettimään asioita syvemmin, mitä ei välttämättä tulisi itsekseen pohdittua. Eli siis: nyt voi esittää ihan hyvällä omalla tunnolla minulle kysymyksiä aiheesta ja aiheen vierestä kommenttiosioon. Eikä todellakaan ole pahitteeksi, jos vastaus vaatii enemmän kuin kaksi lausetta! Todettakoon nyt kuitenkin, että en vastaa kysymyksiin, jotka paljastaisivat liikaa henkilöllisyydestäni, koskevat entisiä hintojani ja enkä ala neuvomaan, miten aloitetaan huoraaminen.

Olen miettinyt hypoteettisesti, mitä tapahtuisi pääkopalleni pitkällä aikavälillä, jos jatkaisin huoraamista. Jos jatkaisin vielä vanhaan malliin, kenties vuosiakin eteenpäin, niin luulen tietäväni mitä siitä koituisi. Jos se johonkin minussa vaikuttaisi, niin rakkauteen uskomisessa. En usko masentuvani siitä, että minua olisi "käytetty", kokisin seksin vaikeana tai tuntisin oloni halvennetuksi, kun kerran vapaaehtoisesti hommaa tekisin.

Sen sijaan ihan huomaamattani, murenisi uskoni rakkauteen ja luottamukseen. Jos saisi jatkuvasti kuulla, miten asiakkaat naureskelevat vaimoilleen ja mitä kaikkea he keksivät valehdellakseen päästäkseen pillun päälle, niin varmasti heikentyisi kyky luottaa omaan kumppaniin tai rakentaa suhdetta, jonka uskoisin kestävän tai olevan tärkeä. Muistan omista asiakkaistani henkisesti kamalimmiksi ne, jotka kertoivat juuri vaimoistaan hieman alentavaan sävyyn. Yksi naureskeli, että vaimo lähti naisseurassa jonnekin työ/shoppailu/mitä lie -matkalle, joten eikö hänelläkin saa olla jotain omia harrastuksia. Omat harrastukset siis sisältävät huorissa hyppelyn ja netissä vieraiden vokottelun. Eikä hän kuulemma arvaa mitään ja hauskaa on.

Luojan kiitos tällaisia tapauksia ei ollut montaa, mutta näistä parista harvasta jäi vähän ehkä nihkeä ja syyllinen olo. Minulle kävi hyvin se, että mies on hiljaa vaimostaan, vaikka näkisinkin sormuksen sormessa. Ne oli kivoja asiakkaita, pelkästään sellaisia jos olisi, niin usko rakkauteen olisi heti paremmassa suojassa. Tuntui heti paljon paremmalta. Mutta jos avaa suunsa asiasta, niin ei tuntunut kivalta. Älä pliis kerro mitään. Välttelin aikoinani juuri puhumista aiheesta. Kyllähän järjellä ajateltunakin: jos jotain asiaa kuulee tarpeeksi monta kertaa tai jotain tapahtumaa todistaa kerta toisensa jälkeen, niin kyllähän sitä alkaa kyseinalaistaa asiaa. Mitä jos asia siis oikeasti onkin niin? Jos ulkomaalaistaustainen mies on taas raiskannut jonkun, niin kyllähän ne kaikki ulkomaalaistaustaiset alkavat epäilyttää pikku hiljaa. Jos useat haukkuvat Iittalan tuotteita heikkolaatuisiksi, niin kyllähän ne kaikki Iittalan lanseeraamat kipposet alkavat epäilyttää. Jos taas löytyy mies naureskelemassa huoralle vaimostaan, niin kyllähän ne kaikki miehet alkaa epäilyttää. Mitä jos omakin? Ihan varmasti niin!

En usko, että oma huoraamisaikani vielä ratkaisevasta mihinkään vaikutti, mutta pienen karaistuspiikin se kyllä varmasti antoi.

15 kommenttia:

  1. Itselle tulee mieleen pari ajatusta alkuun.

    1. Analysoi ajatusta, mitä tapahtuisi, jos jatkaisit huoraamista. Miten kauan pystyisit oman näkemyksesi mukaan jatkamaan hommaa, ainakin teoriass? Unohtaisit rakkauden, perheen ja muut inhimilliset kliseet keskittyen pelkästään uraan vai pitäisikö sanoa loveen tässä tapauksessa. Mielenkiintoista olisi pohtia, miltä ihmisestä tuntuu, kun hän tajuaa markkina-arvonsa tippuvan vanhenemisen seurauksena koko ajan alas tasolle, jolla kukaan ei enää halua käyttää tämän palveluksia. Tämän ammatin muistot eivät ole varmaan ole niitä kauneimpia, eikä niillä voi kullata vanhuuden aikaa.

    2. Huora sosiaalityöntekijänä ja päivän piristeenä. Tätä otsikon ensimmäistä osaa joutuu ilmeisestikin usein sietämään työssä ilman lisäkorvauksia GFE:stä ja se lisää työn taakkaa. Onko eteen tullut koskaan päinvastaista tilannetta? Sinulle on jäänyt keikan jälkeen selvä tunne siitä, että asiakas on selvästi tullut onnellisemmaksi keikkasi jälkeen ja hänen elämänsä olisi kenties parempi ainakin päivän loppuuan asti? Enkä tarkoita tällä onnellisuudella sitä fyysistä purkautumista.

    VastaaPoista
  2. Minkä ikäinen olet tai mikä ajoi sinut aloittamaan 'huoraamisen'? (ei siis miten, vaan mikä asia sai sinut sen aloittamaan) Minkä ikäisiä miehiä suunnilleen käy luonasi? Oletko koskaan joutunut pelkäämään? Oletko koskaan tuntenut itseäsi arvottomaksi, tai niin halvaksi, että olotilasi on ollut hyvin masentunut tai jopa vielä enemmän alakanttiin? (Tiedän, et suurin osa on hyvin henkilökohtaisia kysymyksiä, mutta hurjan mielenkiintoisia!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun harrastat seksiä kumin kanssa jonkun tuntemattoman kanssa ilman, että oma kumppanisi sitä tietää, niin petätkö mielestäsi kumppaniasi yhtään?

      Vai oletko samaa mieltä kuin iso osa huorista, että se ei ole pettämistä ollenkaan, koska fyysisen kosketuksen välissä on kumi ja saat siitä rahaa itsellesi?

      Lasketko asiakkaita seksimäärääsi ollenkaan, vai lasketko vain siviilipanot panoiksi?

      Poista
  3. Oletko ikinä ollut vähällä lipsauttaa muun puheen lomassa jotain "sivutyöstäsi" tuttavillesi, esim. kertoessasi kuulumisiasi? Miten ylipäänsä pysty(i)t erottamaan tämän homman ja normaalin elämän toisistaan?

    Edelleen kiittelen mielenkiintoisesta blogista, itse pyörittelen samoja asioita päässäni tämän työn tiimoilta.

    VastaaPoista
  4. Pakko sanoa näin turskanäkökulmasta, että perhe-elämästä saa välillä kuulla toisinpäinkin. Ei se kovin yleistä ole, mutta monenlaista stooria tullut kuultua.

    Olen kerran jopa osallistunut erään venäläisen hupakon perhesuunnitteluun. Pohdimme optimaalista ajankohtaa lapsenteolle. Totesimme, että kannattaa syntyä alkuvuodesta niin pärjää urheilussa paremmin ikäkausikilpailuissa. Pohdimme myös käytännön ongelmia kun tuleva isä sattui olemaan Venäjän armeijan upseeri ja paljon pois paikkakunnalta.

    Itse en avaudu privaelämästäni koskaan. Toisaalta en kauheasti vaivaudu jos minulle avaudutaan. Elämäntilanteita ja -malleja on erilaisia.

    VastaaPoista
  5. Ilmoitatko tai kirjoitatko sexwork:n sivuilla ja millä nimimerkillä?

    VastaaPoista
  6. Mitä luulet tulevan mahdollisen tulevan miehesi ajattelevan entisestä elämästäsi? Onko se mahdollisesti jopa pahempi pala miehelle, kuin se naiselle että mies on käynyt joskus huorissa.

    VastaaPoista
  7. Miten olet käyttänyt ansaitsemasi rahat? Muuttuiko suhteesi rahaan huoraamisen myötä?

    VastaaPoista
  8. Luin koko (melkein :D) koko blogisi kerta heitolla ja pakko nyt heti sanoa et itse olen sitä mieltä että huoraaminen on ammatti siinä kuin vaikka opettajakin. Haluaisin tietää eikö asia vaivaa sinua? Myyt itseäsi halvalla miehille, etkö tunne inhottavia tunteita? Argh! En osaa pukea ajatuksiani sanoiksi! Tarkoitus ei siis ole loukata eikä moralisoida, mutta kuitenkin... Eikö pelota että asiat saattavat vaikuttaa tuleviin parisuhteisiin tai jopa mielenterveyteen sillä lailla ettet vain en yksinkertaisesti pysty elämään itsesi kanssa enää?

    VastaaPoista
  9. Mistä löytäisin huoran, ilmoitteletteko jossain?seksiä tekis mieli

    VastaaPoista
  10. Hellou. Olen tässä ajatellut aloittaa huoraamisen lisärahan saamiseksi, ja jätin netti-ilmoituksen. Olen nyt vuorokauden ajan saanut lähemmäs 200 vastausta. Osa kysyy suoraan paljon veloitan, mutta suurin osa ei tunnu tajuavan. Loukkaantuvatko he jos pyydän rahaa? Sitten mikä ois ok summa? Musta joku 200 e on liian vähän kropan myymisestä, ajattelin ensin 500 e mutta se taitaa olla sitten liikaa? Pystynköhän tähän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne, jotka eivät tunnu tajuavan, loukkaantuvat varmaankin. He kun luultavasti etsivät tosirakkautta/ilmaista pillua/vakipanoa kaverisuhteella. Jos laitat sellaisille hintapyynnöt, niin jotkut saattavat bustata sut ja saat bannit sivustolle, jos siellä on kielletty seksin myynti. 500e on todellakin liikaa! :D ei varmaan kukaan lähtisi noin paljoa maksamaan. Jos 200 tuntuu liian vähältä, voi mun mielestä vielä 300e olla kipurajojen sisäpuolella.

      Poista
    2. Kiitos kun vastasit. No onko se 300 euroa hyvä hinta jos olen asiakkaan kanssa koko yön, niinkuin olen suunnitellut? En lähde sopimastamme paikass keskellä yötä kotiin. Ajattelin, että suostun kaikkeen mitä hän pyytää ja en laske tunteja, sekä jään yöksi jos haluaa vaikka nukkua kanssani. Onko tästä 300 euroa ok? Hän sanoi itse tarjoavansa rahaa.

      Poista
    3. Ai, luulin että puhut tuntihinnasta. No kyllä koko yöstä voi ihan hyvin pyytää 500e, se on aikalailla melkein alakanttiinkin. Olen lukenut jostain, että toisilla yöt maksaa 1000e jopa. Älä nyt missään nimessä alle 500 eurolla koko yötä ole ja vielä suostuen kaikkeen!

      Poista