lauantai 17. marraskuuta 2012

Arkistojen kätköistä

Eräs naurattava yhteydenotto:

"***** hani!
Cofe\' seuraa EI sex ensin sovitaan ja katotaan elokuvii
Laita numbasi!
Korvausta vastaan!
Oon tosi kiinnostunut susta ..Haluun kokeilla kaikkee kanssasi osaatko poski juttuu tai sormettaa seurassa, entä kielikoe..entä autossa! anna tisuu ja Opintotukee Sulle!
Voisi hakee koulustaa tai asuntolaan niin jutellaan!
Asuntolassa oon oppilaidenkin kanssa jutskaillut ja seurusteltukin!

Olis tosi puuttees ja täysin 100% luetettava seuraa!
Tartis tyttö kaverii!"


En pystynyt ottaa tuota vakavasti, ja mitä lie "opiskelijalla" käsittänyt, 16-vuotiasta amistyttöä, joka asuu koulun asuntolassa? Kuulostaa aika epäilyttävältä, hakisi koulusta ja öööh? Varmaankin joku pilailuviesti. Itsestähän kirjoittaja ei kertonut sanaakaan. Lisäksi yksi suloinen otos melko pitkästä viestistä tapaamisen jälkeen:

"Sulla oli hyvää taustamusaa kans, tais olla -bändi y- jossain vaiheessa. Meikäläisen iskee, tosin -bändi x- viel enempi tällä hetkellä noista  rock bändeistä."  Itse en edes muistanut koko musiikin olemassoloa, hassua miten ihmiset kiinnittää niin eri asioihin huomiota :)

2 kommenttia:

  1. Heippa! Jos pystyt niin viitsitkö vastata mulle muutamaan kysymykseen :)
    1.Kuinka paljon oot suunnilleen tienannut huoraamisesta?
    2. Mitä pyydät kerralta?
    3. Ootko saanut jotain tartuntoja?
    4. Eikö sua pelota että jotain tapahtuu, esim. väkivaltaa?
    5. Paljastatko "numerosi", eli kuinka montaa oot pannut?

    Kiitos loistavista lukuhetkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteensä olen pannut jotain 35. Väkivalta ei ole koskaan pelottanut, uskon, että sen aistisi heti jos sen mahdollisuus olisi. Kukaan ei ole ollut uhkaava, mutta jos näin olisi ollut niin en olisi jatkanu tapaamista. Ei niistä asiakkaista mitä mulla on ollu, niin voisi edes uskoa, että ne alkais väkivaltaisiksi. Kunnon seulonta auttaa. Raiskata muahan ei niin hyvin voi ku annan kuitenki, mut peppuun tietty. En oo saanu tartuntoja eikä kumi oo kertaakaan rikkoutunu. En oo tarkkaa kirjaa rahoista pitäny ja en viitti tää huudella summia ku siitä tulis kuitenki joku haloo, mutta en mitään älyttömiä, mutta opiskelijabudjettiin ja vaatimattomaan elämään sopivia ;) Mutta kunnolla rikastuakseen tätä kyl pitäis tehdä 24/7.

      Poista