lauantai 3. marraskuuta 2012

Millainen oikeasti olen sängyssä?

Tuli mieleen viimeisin keikka, josta en ole vielä kertonut mitään. Vakkarin kanssa oli mukavia hetkiä. Ehkä mainittavin seikka on se, että hän sanoi pitävänsä yhä enemmän vaan pelkästä olemisesta minun seurassani ja vieressä, ei pelkästä seksistä. Minua tietysti tyydyttää se, että olen saanut hänet noinkin pikkusormen ympärille. Rakastan sitä. Huomaamisen arvoista on myös se, että suutelimme älyttömän paljon, aivan kuin vastarakastuneet.

Ennemmin lueskelin joitain huorien juttuja pitkän kaavan illoista, joihin kuuluu jutustelua viinilasin ääressä, saunomista ja hierontaa. Naureskelin niille, että niin varmaan, tuollaistako muka tapahtuu, ei ainakaan noin usein! Mutta nyt minäkin olen päässyt kokemaan samat jutut. Kaikkihan noista varmaankin unelmoi, ettei tarvitsisi panna rähjäisiä miehiä, vaan saisi ruokaa ja silitystä. Kovin monille niitä kuitenkaan tapahtuu, kai.

Illan aikana toteutui eräs oma pieni fantasia, jota kukaan muu mies ei ole pystynyt tekemään. Ihanaa tämä homma juuri tuon takia, että saa kokeilla ja kokea kaikenlaista! Huomasin myös, että olen paljon itsevarmempi "töissä" kuin silloin, kun siviilissä kahden keskisessä toiminnassa. Keikalla uskallan olla viettelevä, kiusoitella kaikin tavoin... tavallisesti en niitä oikein uskalla tehdä, sillä pelkään näyttäväni tyrkyltä, epäaidolta ja huoramaiselta. Hassua? Keikalla saan ottaa ohjat käsiini, siinä tavallaan on sivussa se käsitys, että minä vien, ja mies nauttii. Tavallisesti pelkään olevani liian päällekäyvä. Ehkä pelkään, että poika nauraa, mitä oikein yritän, ei sinun tarvitse esittää mitään... Ehkä yksi syy siihen on se, että eksäni sanoi minulle juuri niin, että "ei sun tarvi mulle mitään esittää", en edes muista mitä silloin tein, riisuin puolihuolimattomasti vahingossa liian huoramaisesti? Tuo taitaa ehkä olla suurin syy, sen jälkeen jostain syystä hävetti. Toisaalta kumpi on oikea minäni, viettelevä (vai sisäistänkö tuolloin vain huoran roolini niin hyvin, että se tuntuu oikealta?) vai hiljaisempi, ei-niin-päällekäyvä (vai onko yhteiskunnan käsitykset "nainen on alistuva ja antaa, ei saa" vaikuttanut siihen, etten uskalla muuta tai että minusta tuntuu väärältä)? Tuntuu kauhean ristiriitaiselta. No, onneksi sentään on ollut keikkaa niin saan käyttäytyä molemmin tavoin! Mutta en minäkään kaikkien asiakkaiden kanssa pysty olemaan viettelijätär, ainoastaan tutumpien.

Unelmakeikka kaikin tavoin lukuunottamatta sitä, etten saanut ekstrarahaa lisäajasta. Eli voiko tätä laskea? Hahah, kaippa. Ehkä kerron tarkemmin koko illasta myöhemmin...

Ymmärsin muuten tuota edellistä kappaletta kirjoittaessani, että yksi fantasioistani taitaa olla se, että viettelen miehen täysin, kiusaan ja laitan käsirautoihin (no ei ne käsiraudat niin välttämättömät ole). Se vaan istuu sohvalla, ihailee ja on kyrpä kovana. Riisun seksikkäästi ja pyllistän hieman tarjoten herkulliset näkymät. Otan suihin, kiusoittelen ja ratsastan, MUTTA ilman sitä tunnetta, että se ajattelee, että yritän olla jotain muuta kuin olen. Se on ongelmallisin juttu. En pääse yli siitä ajatuksesta, että mahdollinen poikaystävä ajattelisi, että yritän leikkiä jotain huoraa jos tekisin noin. Pitää miettiä tuota vielä, ehkä voisin joskus kertoa tuosta, jos joku kysyy onko minulla fantasioita. Jos se vaikka etenisi sitten luonnollisesti.

Olen muuten tyytyväinen siihen, että poistin ilmoituksen. Hiljaa hyvä tulee.Tämähän olisi sitä paitsi hieno päätös huoraamiselle, jos tämä jäisi viimeiseksi keikaksi? En kuitenkaan usko, että tuo jää viimeiseksi, mutta ainakin jäisi hyvä mieli tavallaan asiasta.

5 kommenttia:

  1. Toivotaan voimia, että olisi viimeinen keikka kuten olet aikaisemmin lupaillut. Tää kertomasi keikka taisi olla kuitenkin niin hunajaa sulle, ettei jääkään viimeiseksi? Hitto kun osaisin samanlaisia temppuja niin laittaisin poikaystäväni kuolaamaan hulluna :) t. Satu M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, päätöstä helpottaisi jos keikka olisi ollut kamala :D Kyllä mä uskon että säki osaat, kunhan vaan teillä on spontaani suhde, missä ei tunne itteensä noloksi ja uskaltaa koittaa kaikkea :)

      Poista
  2. Tutun kuuloisia ajatuksia, nuo, ettet ole uskaltanut tehdä mitä mielesi tekee.. Uskon, että kun tapaat "sen oikean", niin ajan myötä tuollaisia ei tarvitse miettiä. Kannattaa myös puhua mahdollisimman paljon omista mieltymyksistä. Tai ainakin itselläni on mennyt näin, kun tapasin avomieheni. Alun epävarmuuksien jälkeen olen kyllä voinut olla täysin oma itseni sängyssä ja sen ulkopuolella. Jutellaan myös paljon tästä aiheesta, eikä välttämättä niin syvällisiäkään aina, sellanen höpöttely ja höpsöttely on myös joskus paikallaan.

    VastaaPoista
  3. Epäilen, että ruuan ja silityksen saaminen on aika paljon kiinni asiakassegmentoinnistasi - noin markkinointikielellä. Noita keikkoja lienee enemmän niillä, joilla huoraaminen ei ole ainoa ammatti, vaan tekevät keikkaa sillon tällöin. Jos päivässä on 10 asiakasta, ei siinä paljoa silityksille ja aterioinneille ole aikaa.

    Koko huorabisnes on melkoisesti monimuotoisempi kuin usein ajatellaan. Siellä on aika monenlaista tapaa toimia ja hankkia asiakkaita. Myös Suomessa opiskelijatyttöjen sponsorointi lienee yleisempää kuin luullaan. Siitä kun ei revitä isoja otsikoita kun ilmiö pysyy melkoisen piilossa.

    VastaaPoista
  4. Ei minulle ole sattunut ketään asiakasta, joka olisi tarjonnut illallisia, muutaman kerran ollut herrojen seurassa mökillä juomassa. Puhuit tuosta "huoraminästäsi" ja omasta itsestäsi, itsellä se huoraaminen heijastaa todella paljon "siviilielämään" ja vaikeuttaa nykyään parisuhteen etsimisessä, ja ihmisten tapaamisessa. Harrastan nykyään tätä todella harvoin, yhteensä olen tehnyt tätä hommaa nelisen vuotta. Miehet aina ihmettelevät miten olen niin taitava, syvälurkku ja kaikki käy, ja en aina huomaa kun sängyssä iskee "huoramoodi" päälle. Harmittaa tietysti nyt näin jälkeempäin koska miesten mielestä olen huorahtava, vaikka päältäpäin ei sitä todellakaan uskoisi.

    VastaaPoista