keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Huonoimpia kokemuksia tähän mennessä

Joku anonyymi kommentoija sanoi aikaisemmin, että blogista välittyy ylipirteys ja huoraamisen ihanuus, joten ajattelin kertoa sitten huonoimmista kokemuksista, mitä minulle on sattunut tätä hommaa tehdessäni. Anteeksi nyt jo etukäteen, ettei mitään hirveän järkyttävää tule paljastumaan, olisi varmaan pitänyt alentaa asiakastasoa ja alkaa naimaan liukuhihnatyylillä ;) Luin itsekin vanhoja kirjoituksia, ja olihan ne melko positiivisia, mutta en ole kuitenkaan liioitellut.

Huonoin puoli on varmaan ollut ulkonäöllisesti epäviehättävät miehet. En ole pyydellyt kuvia, mittoja yleensä pyydän, että pystyn arvioimaan onko vastassa valas vai tikku. Jotkut varmaan valehtelevat ikänsä vuodella parilla alemmas tai ovat huonommin säilyneitä. Yksi tällainen oli minun kuvitelmissani ihan jees nelikymppinen, mutta paikalle päästäessä hyvin kaljuuntunut, tavallisen pienen mahan omistava mies, lähempänä varmaan viittäkymmentä. Ei se ehkä ollut paha, mutta se ilme, mikä hänellä oli koko ajan. Sellainen yli-innostuneen koiran ilme sekoitettuna pervouteen. En kestänyt katsoa hirveästi hänen kasvojaan kun ällötti. Hän ei oikein puhunut mitään, ei ollut aktiivinen, mutta kiltti kuin mikä. Paneminen oli ihan perussuoritus ja helppoa. Ennen sinne tuloa minua kyllä halutti, mutta paikan päällä kiitin itseäni siitä, että laitoin sitä liukuvoidetta. Naiminen oli tylsää, mutta ei se sattunut tai kestänyt kauaa. Hän oli varovainen ja kaikkea. Voisin tavata häntä edelleen, jos hän olisi 20 vuotta nuorempi. Ulkonäkö vaan ällöttää, vaikka hygieniakin kunnossa.

Toinen ällöttävä kokemus oli se, kun otin eräältä mieheltä suihin 69 asennossa. Jalkovälistä haisi paska, ei ilmeisesti ollut sitten pessyt takapuoltaan kun oli muuten käynyt suihkussa. Mesessä keskustellessa huomasin, että hänellä on siellä paljon kavereita, jotka ovat muita huoria ja ties mitä transseksuaaleja ja thaipoikia. Kyllähän sen nyt tietää, etten varmasti ole ainut huora monellekaan, mutta alkoi ällöttää ajatella, ketä kaikkia hän oli pannut. Tätäkään en ole tavannut sen koommin, vaikka ok heppu ihan oli, tauolla juteltiin luontevasti. Jotenkin ajattelinn aina ulkopuolisen silmin, miltä näyttää kun astun sisään kämppääni jonkun kanssa. Jos kuva näyttää mielessäni erittäin irvokkaalta ja ällöttävältä (minulle suurimman ällötysreaktion on antaa liian vanhat miehet, joilla on mahaa), en tapaa heitä enää. Ei se mitään, jos on nuorempi ja mahakas.

Ärsyttäviä asioita ovat olleet mm. sängynpeitolleni on tultu istumaan likaisilla työhousuilla, utelu mitä opiskelen, eteisen kuraaminen kengillä, kirjahyllyni tarkempi tarkastelu, hien pyyhkiminen vääriin paikkoihin... Ja tietenkin sähköpostitse tinkaaminen ja kysely milloin on vapaita aikoja, jos olen jo kaksi kertaa kertonut, että pidän taukoa!!! Tietenkin myös oharien teko yllättävien työaikojen takia, turha selittely, että soittelee ensi viikolla (ei soita, ei kuulu enää ikinä mitään, miksi selittää jos tietää, ettei ota enää yhteyttä?), kuvan saamisen jälkeen sopii tapaamisen, peruu sen viime tingassa ja väittää ottavansa yhteyttä (ei ota, halusi vaan kuvan)...

Kauhean hiljaisia asiakkaita en ole tavannut uudelleen, tulee jotenkin vaivaantunut olo niiden seurassa. Muista huonoista kokemuksista olen kertonutkin, joten en viitsi toistaa. Asiakkaita kotiin viedessäni on ollut aina kamalaa, pitää vilkuilla sivuilleen, ettei tule kavereita ja tuttuja vastaan ja valitsen aina sellaisen reitin, että sen mahdollisuus vähenisi. Onneksi en törmännyt keneenkään. Kaupassa viidenkympin seteleillä maksaessani yritän vaihdella kassoja, ettei kassaneidit alkaisi ihmetellä itsekseen miten aina maksan niin isolla rahalla. Viimeksi pari päivää sitten piti kaverille valehdella, mistä olen saanut sen kokoisia seteleitä. Kirkkain silmin vastasin mielestäni hyvin luontevasti tekaistun vastauksen ja kaikki hyvin.

1 kommentti:

  1. Hyvä kirjoitus, ymmärrän hyvin. En miehenä pystyisi harrastamaan seksiä naisen kanssa, en edes rahasta, jos ei vaan synkkaa ja esim. henkilön ylipaino olisi vastenmielestä. -petteri

    VastaaPoista