tiistai 12. helmikuuta 2013

Unta vakkarista

On ollut aika paljon kaikenlaista säätöä, kun on taas sinkku ja saa tehdä mitä haluaa... Vaikka on tuossa tullut törmättyä yhteen kiinnostavanpaankin tyyppiinkin, hihii. Kiva katsella ja treffailla. Oikeastaan olen kiinnostunut tällä hetkellä kahdesta ihmisestä enemmänkin. No joo.

Näin unta asiakkaasta, vakkarista, jonka kanssa tein viimeisimmän keikan. Unen jälkeen oli hieman ahdistava olo, sillä tapasin hänet siinä keikan merkeissä, mutta keikalla hän alkoi vihjailla ikävästi siitä, miten olen kirjoittanut hänestä blogiini (:D). Hän oli loukkaantunut siitä, että joku saattaa tunnistaa hänet teksteistäni ja etten ollut näin ollen pitänyt lupausta, että kaikki pysyy meidän kahden välisenä. On se, kun tulee blogi jo uniinkin. Ja tämä oli toinen kerta, kun näin unta tuosta vakkarista. Ilmeisesti elän aika vahvasti tätä vieläkin. Kyllähän minä aina välillä mietin, mitä jos joku asiakkaistani lukee tätä blogia ja loukkaantuu... tai jotain. Pelottaa, että he tunnistavat minut, vaikka tavallaan mitä sillä on (enää?) väliä? Että he saavat tietää, mitä oikeasti olen ajatellut tapaamisten aikana? Miten olen valehdellut joistain asioista?

Yksi asiakas, jonka olen tavannut kaksi kertaa oli laittanut viestiä kysyen tapaamista. Viime kerta taitaa olla jostain elokuulta, en oikein muista... Hän oli vähän yli kolmekymppinen, erittäin karvainen rinnasta, helppo ja mukava. Varattu, ja viime kerralla häntä kai jännitti, kun seisokki meinasi laantua. Hellä suutelu sai kuitenkin pelastettua tilanteen, olisiko se vienyt mielestä sitä, että tässä ollaan asiakas-tarjoaja suhteessa. Kasvoja en muista, ne oli aika perus. (Jännä, miten tietyt asiat unohtuu ja toiset jää). Mutta asiaan. Vastasin hänelle hetken mielijohteesta, että olen vielä kuvioissa mukana, kun hän sitä kysyi. Eihän se mihinkään sitouta... Olen hieman ajatellut asioita, ja saattaa hyvinkin olla, että tapaisin vanhoja mukavia asiakkaita, jos he pyytäisivät. Lopettamisen syy taisi sittenkin olla pelkästään tuo ex-suhde? Koska nythän olen sinkku, voin tehdä mitä haluan, ja ei siinä nyt mitään vahinkoa tapahdu, jos kerran kuussa tapaisin jonkun vanhan tutun. Asia ei leviäisi minnekään, vaan kaikki tapahtuisi jo valmiiksi tuttujen ihmisten kanssa, samassa pienessä piirissä. En kyllä mitään ilmoituksia laittaisi minnekään tai mainostaisi kaikille entisille asiakkaille, että tulkaa, täältä taas saa. No, kunhan mietin vaan.

Kaveri kysyi minulta, mikä on b-suunnitelmani kesäksi, jos pääsuunnitelmani menevät mönkään. Huomasin ajattelevani, että minnekään rapatöihin en kyllä lähde hakemaan ollenkaan. Jos rahapula tulee, voinhan aina tehdä pari keikkaa. Yllätti hieman itseänikin, että pidän huoraamista niin helppona varasuunnitelmana. "Ai, tämä meni mönkään? No, ei haittaa, menenpä huoraamaan tästä." No täytyyhän sen myöntää, että kun on kerran huomannut, miten helposti saa rahaa tekemällä pari keikkaa, niin voittaa se kyllä loputtoman kesätyön metsästyksen. En tiedä, onko ajatusmallini pelottava vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti