maanantai 24. syyskuuta 2012

Mitä nainen tekee kurkulla?

Harjoittelee syväkurkkua sillä... voih. Tuli yhteydenotto, jossa toivottiin syväkurkkua/ naimista suuhun, ja täytyy myöntää, että jälkimmäistä en ole ikinä kokeillut. En myöskään pysty hirveän syvälle ottaa suuhun, tai itse asiassa en tiedä olenko keskiverto, huonompi vai parempi. Aloin miettiä voinko luvata mitään sinne päin, ja kappas kun valo syttyi yläkerrassa ja muistin, että minulla onkin kurkku jääkaapissa... Mikäs parempi illanviettotapa kuin touhuta tämmöisiä tieteellisiä kokeita, hahah! Hihittelen täällä yksikseni, jos joku näkisi mitä puuhailenkaan... Mutta ei tämä nyt kovin hyvältä vaikuta. Toinen mitä kurkulla muuten olen kokeillut, kumin asettaminen suulla paikoilleen. Kurkun kanssa se onnistuu ihan helposti, mutta en kyllä ehkä kehtaa lähteä asiakkaan kanssa kokeilemaan jos ei onnistukaan... pitäisi testata jonku kaverin kanssa ensin. Muistan, että olen kokeillut sitä joskus 5 vuotta sitten poikaystäväni kanssa, ja silloi se ei onnistunut. Olen aina halunnut tehdä sen! Pitääpä muistaa seuraavan kerran kun on mahdollisuus...

Jotkut hakevat huoralta ammattimaisuutta ja että osaa kaikki temput. Täytyy myöntää, että minä en ole sillä saralla ehkä parhaimmistoa. En harrasta anaaliseksiä, osaa syväkurkkua ilman oksennusrefleksiä, harrasta erikoisia leikkejä... mutta eipä niitä niin hirveästi ole kyseltykään. Osaan kyllä ottaa suihin, siitä on aika paljon kehuja tullut. Osaan myös ratsastaa. Tämä on ihan kivaa hommaa, sillä tässä pystyy harjoittelemaan ja kokemaan kaikenlaista. Olen aina muuten halunnut osata supistaa lantionpohjalihaksia niin, että se tuntuu miehessä. Tämä tavoite on vihdoin saavutettu! ;) Olisi kyllä kamalaa olla maksullinen, jos olisi hirveän huono itsetunto vartalon takia. Ei tässä hommassa ole aikaa miettiä vartalon puutteita, kun on niin paljon muutakin. On hyvä olla sinut vartalonsa kanssa.

Selailin muutes vanhoja viestejä, ja sieltä eksyi esiin eräs ärsyttävä "150e 45min? Mielellään maksaisin enemmän mut en ikävä kyllä pysty.." yhdeltä tinkaajalta, joka ei uskonut kerrasta, että jos ei maksa sitä mitä minä haluan, saa olla ilman. Ja varmana pystyisi maksamaan enemmän, mutta kun tingata pitää vaan ja ilman pitäisi saada. Onneksi en ole törmännyt tinkaajiin pitkään aikaan. "80e 20min?" Joko tyypillä ei ollut kaikki kotona kun ei ymmärtänyt millään vaikka rautalangasta väänsi, tai sitten joku halusi vaan vittuilla kun ei muuta tekemistä ollut. Ja tinkausviestit tietenkin täynnä ;) -hymiöitä.

2 kommenttia:

  1. Kumin asettaminen suulla on erityisesti itätyttöjen juttu. Ilmeisesti venäläiset miehet välttelevät kortsua sen verran aktiivisesti, että moinen juttu on ollut pakko keksiä. Se tekee kyllä aina yhtä suuren vaikutuksen turskaan eli suosittelen kokeilemaan.

    Niin tekisi kyllä päälle oksentava hupakkokin vaan negatiiviseen suuntaan. Mietipä siis vielä tuota syväkurkku juttua ennen kuin toteutat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, totesin että taidan jättää syväkurkut ainakin vielä joksikin aikaa hautumaan, ei olisi kivaa jos jotain epämääräistä tapahtuisi. Pärjää sitä ilmankin!

      Poista