keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ei huvita.

Nyt on alkanut kyllästyttää. En tiedä johtuuko se kenties hormonitasapainosta kuukautiskierron tietyssä vaiheessa, vai onko tämä syvempää. En halua nähdä tippaakaan ei-täysin-miellyttäviä asiakkaita, koska ei vaan yksinkertaisesti huvita panna. En tykkää olla kuiva ja liukuvoiteella luotu liukkaus ei ole minun juttu, joten en halua tavata ketään. Haluan, että kostun oikeasti asiakkaiden kanssa. En halua vanhempia miehiä maha pystyssä asuntooni. Lisäksi koulut ovat alkaneet, ja tuntuu että on niin paljon kaikkea muuta mielenkiintoista. Kesällä oli niin helppo huorata, kun oli tylsää eikä mitään ihmeellistä ohjelmassa. Huoratouhu on vähän kuin menettänyt hohtonsa. Pari asiakasta minulla silti on ensi viikolle. Tällä viikolla ei ollut ketään. Nyt kun ajattelee, en halua siviilipanojakaan, joten ehkä tämä on vain hormonipöllyissä keksittyä juttua? Nyt on niin tylsää, että taidan hoitaa hieman rästissä olevia sähköposteja ja "pitää yllä" asiakassuhteita netin kautta. Ehkä pieni mesettely saa taas piristettyä.

Edit: pieni tuhmien puhelu auttaa aina! Huvittaa heti enemmän ;)

Ja kohta kun saan kirjoituksen hiottua valmiiksi, kerron siitä ihanasta illasta vakkarin kanssa!

4 kommenttia:

  1. "En halua nähdä tippaakaan ei-täysin-miellyttäviä asiakkaita..."

    Vai olisiko tässä sitten taustalla jokin sellainen juttu, että jos ja kun joskus saa hyvää seksiä, niin mikään vähempi ei sitten enää riitä? Eikä yksinkertaisesti edes kiinnosta, ainakaan kovin paljon. Itse olen käyttänyt tästä ilmiöstä sanamuotoa "hyvä seksi koukuttaa" omassa blogissani.

    Ja joo... Onhan se niinkin, että ei seksiäkään koko ajan jaksa. Siinä on sellaisia hiljaisempia kausia aina välillä. Niiden pituus vaihtelee itselläni muutamasta päivästä muutamaan tuntiin. Useita viikkoja en ole kylläkään koskaan elänyt selibaatissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti kyllä, eli kun saa ajaa hienolla urheiluautolla, ei halpa-hallin skootteri enää kelpaakaan niin usein ;)

      Poista
  2. Turskan eli asiakkaan osalta helposti käy niin, että siviilipanot eivät kiinosta enää ollenkaan. Rahalla nyt vaan saa nuorempaa, kauniimpaa ja kiinteämpää. Kynnys nousee ja erityisesti omanikäiset jäävät väliin, joskaan en minä kamalasti innostunut edellisviikonloppuna kapakassa tapaamastani 25-vuotiaastakaan. Kynnys on noussut todella korkealle kun hupakkokomuksia on useita satoja.

    Ja tämä oli nyt keski-ikäisen, maha hieman pystyssä kulkevan turskan mielipide... ;)

    VastaaPoista