torstai 17. tammikuuta 2013

Asuuko minussa nymfomaani

Nymfo, hehheh, sehän on vain hyvä asia ;)

Ensimmäinen käsityshän on tuo, mutta jos perehdytään syvemmälle, mitä nymfous oikeasti tarkoittaa, niin se ei todellakaan ole hyvä asia. Olisiko kiva olla suhteessa, jossa ei ikinä tunnu riittävän toiselle, ei kykene ikinä tyydyttämään toista? Jos muutaman kerran kieltäytyy, alkaa pelkäämään, että seksi haetaan muualta? Mikä riittämättömyyden, alemmuuden ja huonouden tunne siitä tulisikaan. Ainakin itse turhautuisin.

Nuorempana kuvittelin olevani täydellinen seksikumppani -halusin aina. Näin myöhemmin olen huomannut, että yhä useammin miehet, varsinkin pidempiaikaiset tuttavuudet pitävät sitä hieman negatiivisena. En kykene saamaan orgasmia toisen kanssa, olen ainoastaan pari kertaa saanut ja nekin olivat heikkoja, en kokenut siltikään tyydytystä. En laukea ikinä, vaikka he tekisivät mitä. (Vika lähinnä pään sisällä, yleensä seksi on kyllä riittävän hyvää) Silti haluan lisää. Eksäni totesikin kerran, ettei minulle kans riitä mikään. Nykyisin kaikki kommentit, mitkä viittaavat siihen, että olen kyltymätön, tuntuvat minusta pahalta. Haluaisin olla sellainen tavallinen nainen, joka laukeaa melkein aina miehen kanssa, saa aikaan hänessä tunteen, että hän riittää ja pystyy tyydyttämään minut.

Nyt ei sovi käsittää väärin, en minäkään joka kerta ole valmis seksiin. Pitää olla oikea ihminen kumppanina, tunteetonta seksiä en jaksa kauaa. Olen myös kieltäynyt seksistä, kun ei ole haluttanut. Tosin syyt ovat olleet jotain tällaista: en saa kuitenkaan mitään tyydytystä, touhu ei kestä kuitenkaan paria minsaa enempää ja minä en saa mitään, aina mennään saman kaavan mukaan. Eli oikeastaan siksi, kun minä en saa siitä tyydytystä. Kun alun viehätykset siitä, millainen ilme toisella on lauetessaan, miltä hän näyttää ja miten hän ääntelee sängyssä eivät enää yksin riitä, pitäisi kehittää jotain hienoa. Tuntuuhan seksi hyvältä, mutta huippu puuttuu. Kuin pitkä loiva ylämäki, joka ei ikinä kohtaa huippuaan. Sitten seksi loppuu, ja jään puoleen väliin ylämäkeä. Haluaisin vieläkin eteenpäin.

Olen myös löyhämoraalinen nainen, olen pettänyt kaikkia paitsi yhtä poikaystävääni. Hän oli ensimmäinen, hänen kanssaan olin kovin lyhyen ajan ja tilaisuuksia ei tullut. Aloin tuossa vähän aikaa sitten miettiä, mikä minua vaivaa. En kykene olemaan uskollinen, kaipaan silti kovasti hellyyttä ja hyväksyntää. Miksi mikään ei tunnu riittävän? Lisäksi seksin jälkeen tuntuu vieläkin siltä, että jotain puuttuisi. Asiaa tutkittuani päädyin Wikipedian artikkeliin nymfomaniasta. Lueskelin myös muita sivuja, joilla asiaa sivuttiin. En kuitenkaan pidä itseäni seksiaddiktina, mielellisesti sairaana tai niin hyperseksuaalisena, kuten kuvauksissa luki. Kuvaukset eivät täysin kohdanneet ongelmaani, mutta eräs asia sieltä jäi mieleen. Nymfomaani ei ikinä koe täydellistä tyydytystä. Hän ei myöskään välttämättä nauti seksistä, vaan hyväksynnän tarve ja muut syyt johtavat seksiin. Pettäminen tulee kuviohin, kun nymfon pitää etsiä uusia kumppaneita, josko he tyydyttäisivät hänet.

En muista koskaan kokeneeni täydellistä tyydytystä seksin jälkeen. Se jää aina tavallaan vaille. Joko se loppuu liian usein, ei tunnu miltään tai haluaisin lisää... Nykyään tosin olen jo sisäistänyt sen, ettei seksissä minulle kuulukaan mitään huippua. Se on tasaista toimintaa, mikä loppuu jossain vaiheessa. Jotkut ovat ottaneet tämän haasteena, ja sekös vasta ahdistaa. Puolen tunnin sormetus/nuolenta/mikä vaan panon lopuksi lähinnä ahdistaa, ja se päättyy aina siihen, että pyydän lopettamaan tai toinen väsyy. Paskaa.

En tiedä mikä olen, en välttämättä nymfo, mutta minäkin haluaisin joskus kokea täydellistä tyydyttyneisyyttä seksin jälkeen. Eikö ihmiset kuitenkin niin tee? Kyllähän nautin silti seksistä, paljonkin, mutta silti. Olisi mielenkiintoista mennä jonnekin kallonkutistajalle joskus. Psykologia kiinnostaa minua jonkin verran, ja omalla keittiöpsykologialla olen miettinyt, miten isäsuhde ja ensimmäinen huono suhde vaikuttavat minuun. Tai sitten ei pidä tehdä tästä liian suurta ongelmaa. Luulen kuitenkin, että tämä on yksi syy siihen, miten ajauduin kenties muita helpommin huoraamaan.

18 kommenttia:

  1. Tunnistan tästä kirjoituksesta paljon itseäni, oli tosi kiinnostavaa lukea. Vaikea asia. Olen myös miettinyt että kiinnostavaa olisi puida aihetta jonkun kallonkutistajan penkissä, mutta ei asia kuitenkaan tunnu niin suurelta, että sinne penkkiin välttämättä edes pääsisi..

    VastaaPoista
  2. Tunnistan itseni... Tämänhetkinen parisuhde vielä kärjistää tilannetta, koska seksielämä on todella kuollut ja kuopattu - jo puolen vuoden jälkeen. Siinä vasta tuleekin riittämätön ja ei-haluttu olo.

    VastaaPoista
  3. Myös minä tunnistan tästä itseni.. Voisin miltein sanoa että täydellisesti. Samoja asioita olen miettinyt ja pohtinut; olenko nymfo tai mikä, ja mikä minua vaivaa kun en saavuta huippua vaikka seksi olisi kuinka hyvää, ihanaa ja mahtavaa.
    Olen myös opiskelu aikoinani huorannut tuntematta sen suurempia tunnontuskia jälkeen päin. Ja huorakeikkojenkin osalta kokemukseni ovat samankaltaisia kuin sinun; asiallisia, mukiin meneviä herroja pokat ovat olleet :D
    Kiitos hyvästä blogistasi! Hassua lukea kirjoituksiasi, kun niin paljon samankaltaisuutta ja yhtäläisyyksiä elämistämme ja kokemuksistamme löytyy. Mukava tietää, että jostain päin suomea löytyy nuinkin samantyyppinen ihminen kuin minä - seksuaalisesti vapaa, omaa päätä käyttävä ja rohkea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, jännää :D Kiva tietää joitain muitakin samanlaisia! Oot ilmeisesti jo jonkin verran vanhempi? Oletko nyt sitten suhteessa?

      Ja helpottavaa kuulla, että monella muullakin on samankaltaisia tuntemuksia mitä kirjoitin.

      Poista
  4. Mä huorasin myös opiskelijana, about 10 vuotta sitten. Ei jäänyt mitään traumoja, kokemuksia sitäkin enempi. Pääosin ihan positiivisia. Onhan se aika hassua, että lutkuttaa tuntemattomien (onneksi ihan asiallisten) miesten mulkkuja. No, saihan siitä jo silloinkin hyvät rahat. En ollut nymfo, mutta ainakin tarpeet tuli tyydytettyä kunnolla. En huoraamista kuitenkin suosittele kellekään, jos ei pää ole kunnossa. Sen verran raskasta puuhaa. Nyt oon ihan perusduunissa, naimisissa ja kahden muksun äiti. Aikansa kutakin. t. Minnuli Turusta

    VastaaPoista
  5. Heh, tunnistin itseni tekstistä vaikka olen mies. Kuten varmaan arvata saattaa en myy itseäni, mutta silti poikkeuksetta kaikkien kanssa on seksin jälkeen hieman hölmitynyt olo. Puolien kanssa en ole edes saanut orgasmia, puhutaan kuitenkin kymmenistä.
    Itse olen tullut siihen johtopäätökseen, että aktin aikana en keskity ollenkaan omaan orkkuuni, vaan lähinnä sen partneriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mä tiedän myös yhden samanlaisen tyypin (heilasteltiin jokin aika), ja se ei lauennut _ikinä_ mun seurassa. Ei kuulemma hirveesti muutenkaan, mutta kumi kuulemma vaikuttaa ja se, ettei toinen saa orgasmia ---> omakin orgasmi jää tulematta.

      Ilmeisesti sitten yleisempääkin tuollainen.

      Poista
  6. Oletko kokeillut hierontasauvaa tai suihkua kovalla paineella klitorikseen - toimii niillä joilla ei nuoleminen toimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä oli nyt orgasmin saaminen toisen ihmisen läsnäollessa tai toisen ihmisen tuottamana ja siihen ei tuollaiset vinkit auta. Omin päin puuhailu on sitten luku erikseen.

      Poista
  7. Hei! Minäkin tunnistan itseni tuosta. Ja myös pettämisestä. Olisi kiva jutella enemmänkin. Voiko sulle laittaa meiliä?

    VastaaPoista
  8. Moi!

    Pitkästä aikaa tulin lueskelemaan tänne :) Ja oli varsin mielenkiintoista pohdintaa vaihteeksi!

    Läväytän nyt tähän sun ja muiden lukijoiden kasvojen eteen jotakin sellaista, mikä voi tuntua törkeälle, mutta tulipa mieleen...

    Pieni tiivistelmän tiivistelmä. Aiheena lapsena koettu seksuaalinen hyväksikäyttö ja sen mahdolliset vaikutukset aikuisuudessa. Lähteenä kirja: Sanderson C.; Seksuaalinen hyväksikäyttö ja sen hoito.

    * Hyväksikäytön määritelmä

    Lapsen seksuaalisella hyväksikäytöllä tarkoitetaan lapsen koskemattomuutta loukkaavia tekoja, joita ovat esimerkiksi:
    - lapseen kohdistuva tirkistely
    - lapsen kuvaaminen seksuaalisessa tarkoituksessa
    - pornografisen materiaalin (lehdet, videot jne.) lapselle esitteleminen
    - lapsen johdattelu siihen, että hän paljastaa sukupuolielimensä
    - lapsen johdattelu katsomaan toisen henkilön sukupuolielimiä
    - lapsen seksuaalinen koskettelu
    - lapseen kohdistuva seksuaalinen väkivalta
    - lapsen johdattelu siihen, että lapsi koskettaa toisen henkilön sukupuolielimiä
    - lapsen johdattelu osallistumaan sukupuoliseen toimintaan
    - yhdyntä tai sen yritys
    - lapsiprostituutio.

    * Vaikutuksia seksuaalisuuteen

    - Seksuaalisia ongelmia: vapaat sukupuolisuhteet, kyvyttömyys rentoutua, pakonomainen seksin tarve ja toisaalta voi olla myös vähäistä kiinnostusta seksiin ja halua luopua seksistä kokonaan
    - Heikentynyt kiihottuminen tai vaikeuksia saavuttaa orgasmi
    - Jotkut saattavat saavuttaa orgasmin vain tietyissä tilanteissa, kuten masturboimalla, päihteiden vaikutuksen alaisena tai uuden (tai vaikka turvallisen) partnerin kanssa
    - Seksuaaliset pelot/-inhot
    - Satunnaiset seksuaalisuhteet
    - Prostituutio
    - "Kukaan ei välittäisi ilman seksiä"
    - Voi olla vaikea erottaa toisistaan seksiä, rakkautta ja hyväksytyksi tulemista; tunne, ettei seksiä ja kiintymystä voi erottaa toisistaan
    - Kiintymystä osoittava halaus tulkitaan seksuaaliseksi ja aktista voi tulla niin tavanomainen, ettei siinä ole mukana kiintymystä tai hellyyttä
    - Tarve kokea seksin kautta, että on haluttu ja rakastettu
    - Vaikea erottaa toisistaan seksiä, rakkautta ja hyväksytyksi tulemista
    - Lyhyitä, epätyydyttäviä, toistuvia ja ehkä tuhoisia suhteita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista vaikutuksista tuntuu useampikin tutulta, mutten ole kyllä koskaan kokenut seksuaalista hyväksikäyttöä, en mitään lähellekään. Kiitos kuitenki infosta, ehkäpä joku löytää itsensä tuosta jos sattuu tänne tulemaan :)

      Poista
  9. Mielenkiintoinen blogi!

    Pakko oli kommentoida tähän: en usko, että tavallinen nainen laukeaa melkein joka kerta. Itselleni orgasmi tulee ehkä kerran kuukaudessa, vaikka meillä on monivuotisessa parisuhteessani mielestäni todella hyvää seksiä muuten. Toki olen joskus pohtinut, että miksi se on minulle niin hankalaa, vaikka toinen ihan tosissaan tekee joka kerta kaikkensa.. Ja joskus tulee ihan kiusaantunut olo, kun tajuan, etten taaskaan tänään tule ja nyt toi kumppani vain "tuhlaa aikaansa" yrittämällä turhaan. Kuitenkin silloinkin nautin suuseksistä, ainakin aluksi. Nykyään, jos minulla on sellainen päivä, etten saa kovin suurta nautintoa nuolluksi tulemisesta, niin ohjaan hänet vain nopeasti sisälle. Mutta älä kuitenkaan ymmärrä väärin - olen aina tosi halukas seksiin hänen kanssaan!

    VastaaPoista
  10. Hei!

    Löysin vahingossa tekstisi kun lähdin etsimään tietoa nymfosta. Moni jo kirjoittikin samaa palautetta, mutta laitan myös omani. Tuntuu tosi tutulta, kuin olisi suoraan minun elämästä kirjoitus.
    Olen käynyt nuo läpi pettämisiä (joita käyn edelleen), huoraamisen, sekä tunteen etten saa orgasmia josta jotkut on innostuneet ensin ja väsyneet sitten ja joku kerran totesi ongelman olevan mun pään sisällä.
    Ehkä. Mutta silti edelleen harrastan vakipanoja vaikka olen jo perheellinen. Yhden kassa luulen että olen aika lähellä, jopa lähempänä kuin mieheni kanssa.
    Itse olen nyt huomannut olevani lähempänä orgasmia kun alan fyysisesti väsyä seksileikissä. En tiedä, pääsenkö koskaan tämän lähemmäs, vai joudunko vain tyytymään raapaisemaan pintaa, vai onko orgasmista tehty nykyään suurempi asia kuin mitä se ehkä onkaan. Enkä enää välitäkään, nautin seksistä niin kauan kuin sitä on ja piste. :)

    kisu78

    VastaaPoista
  11. Löydän itseni osittain kuvauksesta. Lukuunottamatta luonnollisesti huoraamista Sekä pettämistä.

    Nyt alkaa luonnollisesti vaikuttamaan siltä että rajasin suurimman osan jo kokemuksista poies kirjoittamalla tuon. En kuitenkaan, En lähtisi ilmoittamaan että olisin nymfomaani.
    Pettämistä en ikänä harrastanut, pari suhdetta kävin läpi mutten kestänyt paria kuukautta enempää, Selitin asian parisuhteen toiselle puolelle.
    Harrastin yksinasumista ja "yhdenillan" suhteita vuosia.
    Nykyään Vaimon kanssa jolla on myös vaikeaa saada orgasmia, Venytämme seksiämme erittäin pitkään. Sillä molemmat pitävät intiimistä tunnelmasta.
    Saatamma makoilla sängyssä 3tuntia hyväillen toisiamme, paneskellen ja mitä spontaanista ikänä tuleekaan tehtyä, En lähde yksityiskohtia julkaisemaan.

    Tarkoitukseni on siis sönköttää, Kun löytää sen sopivan kumppanin, Seksi on tarkoitus saada kaksi ihmistä erittäin intiimiin tunnelmaan.
    Joten nauttikaa siitä tunnelmasta, saitteko sitten hommat "lopetettua" tai ette.
    Meille on ainakin alkanut riittämään se että saamme olla lähellä toisiamme, Se miten tähän intiimiin tunteeseen päästään, on rehellisesti siitä mainittava toiselle osapuolelle, Molempien on tiedostettava asia, ja nautittava siitä että saa olla vaimonsa tai miehensä "kainalossa" niin kauan kuin halajaa.

    VastaaPoista
  12. Kyse on vaan vääristä kumppaneista, ei ihmisenä tarvitse muuttua, nymfomaani ei ole mikään negatiivinen asia taikka mikään sairaus. Nymfo tarvitsee nymfoa jotta molemmat olisivat seitsemännellä taivaalla onnesta.
    Olen itse mies, enkä ole koskaan törmännyt sinunlaisiin naisiin. Exäsi eivät vaan osannu arvostaa sitä mitä niillä on. Kyllä alle 50 mies vielä pystyy sen kerran tai 2 päivässä rakastella omaa naista. En ole ikinä ymmärtänyt miten kukaan voi kyllästyä seksiin jos se on todella hyvää ja kummatkin tulee lähes tai aina joka kerralla. :o

    VastaaPoista
  13. Minä jaoen mulkkua noin 12 vuotiaasta tuonne 37 vuotiaaksi. Kyllä ne siihen aikaa kultaisena 90 luvulla halus vain ehkä et laskee sisään nuori opiskelija poika kun olin.paksuksi naiset halus ja se kiihotti kun poika losotti laskee sisään sitten kotiin miehen luo mällit sisässä vittu turpeena.joo niin se oli kyllä ne siitä kiihottu ja orkkuja sai.

    VastaaPoista