tiistai 29. tammikuuta 2013

Inhottavia muistoja vakkarista

Valitettavasti eräs vanhempi nainen muistuttaa ulkonäöllisesti ensimmäistä asiakastani. Näen häntä melko usein, ja moikkaamme. Hänen tervehdystyylinsä on juuri samanlainen kuin ensimmäisellä vakkarillani! Ennen kuin tajusin tämän, niin mietin, että miten tuo saa minut tuntemaan oloni epämiellyttäväksi. Ulkonäkö ei tuonut vakkaria ensimmäisenä mieleen, vaan vasta sitten kun aloimme moikata. Lähes äänetön tervehdys, tiukka pieni pään nyökäytys ja samanlaiset kapeat posket. Juuri niin kuin tällä ensimmäisellä asiakkaalla, joka sai tietää oikean nimenikin. Ällöttävää. Joka ikinen kerta, kun näen hänet, tuo se näitä mielleyhtymiä. Tuo nainen voisi melkein olla kuin sen miehen sisko.

En panisi tuota ex-vakkaria enää ikinä, jos alkaisin taas huorata. Tuli vaan liian monta kertaa nähtyä, niin tuli kyllästyttyä ja meni yli. Lisäksi hän nuoli minua imien ihan liian kovasti, että häpyhuulia sattui sen keikan jälkeen. Kerta tai kaksi olisi vielä mennyt, niin hän olisi unohtunut mielestä paljon paremmin, mutta taisimme nähdä ainakin kuusi kertaa. Ihan liikaa. Kuva hänen paljaasta kalustaan on piirtynyt hyvin mieleeni, myös se miten laitan kondomin siihen päälle, kun hän seisoo keskellä kämppäänsä ja miltä huoneistossa haisi. Muistan hänen murteensa ja sen, että hänellä oli aina televiseo päällä. Ja aina se sohvasta sijattu panosänky, ihan vaan minua varten. Oikealla sängyllä emme panneet. Munansa hän meni pesemään heti lauettuaan, ja ehdin huomata, että hänellä on itse asiassa aina ne samat lakanatkin. Ja kun tarkemmin katsoo, niin niistähän näkyy panotahrojakin. Mietin oliko hän pessyt niitä koska viimeksi, sillä hänellä oli kuulemma ollut vuosia sitten kaksi sponsorityttöä. Ukko jotain 45v ja mitä luultavimmin ainoat seksikokemukset ovat nuorien parikymppisten neitojen kanssa. Noh, ei kai siinä, rahalla saa ja hevosella pääsee.

Hänen ollessa vessassa lisään pienen tipan liukuvoidetta, sillä tiedän hänen haluavan toisen kierroksen, kun aikaa on jäljellä 23 minuuttia. Silloin hän kestää kauemmin, ja jos huonosti käy, vaihdamme jopa asentoa ja minua alkaa oikeasti kyllästyttää. Tauon aikana makaamme vierekkäin ja katsomme telkkaria. Hän juttelee niitä näitä, usein äidistään. Akti alkaa aina niin, että hän nuolee minua jonkin aikaa ja minä vilkuilen kelloa. Joko omasta kädestäni tai seinältä. Sitten otan vähän suihin ja pannaan. Panon aikana rappukäytävästä kuuluu ääniä ja tuntuu kuin ei mitään ulko-ovea olisikaan. Sitten hän menee pesemään taas munansa ja minä puen. Viimeiset 8 minuuttia istumme sängyllä hiljaisina, kunnes kello on minuuttia vaille ja hän tokaisee, että pitäisiköhän minun lähteä. Hän tulee eteiseen katsomaan, kun puen ja antaa rahat. Lisäksi halaa toistaen nimeni ja sanoo olleen kivaa, nähdään taas. Hymyilen ja kiirehdin kotiin. Rahatkin haisevat sille kämpälle.

Luojan kiitos, etten ole törmännyt häneen keikkojen ulkopuolella. Mistä vetoa, että hän moikkaisi, hyvä ettei tulisi juttelemaan, vaikka sanoin lopettaessani hänen kanssaan vehtailun, että tästä ei sitten saa kukaan tietää eikä tunneta jos nähdään. Jos joku nyt tunnistaa itsensä näistä, niin toivottavasti ei loukkaannu verisesti... En pidä mahdottomana, etteikö joku entisistä asiakkaista olisi löytänyt tänne.

Edellinen kirjoitus tuotti mukavasti kommentteja, ja oli helpottavaa huomata, että muutkin painivat saman ongelman kanssa :) vaikka sitä tietääkin, ettei ehkä ole ainut maailmassa ongelmansa kanssa, niin muiden kertomia näkemyksiä on hyvä kuulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti