sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Puutteessa

Poikaystäväni ei ole innokkainta sorttia sänkytouhuissa. Tai sitten hän ei vaan uskalla, hän on melko ujo niissä asioissa. Voisin panna kahdesti illalla ja vielä aamullakin kerran pari. Hänelle taas tuntuu kerta riittävän. Uskon kuitenkin, että ujoudella on osansa, mutta ei hänellä koskaan kuulemma ole ollut korkeaa sukupuoliviettiä. Niin ujo ja kokematon, ettei uskalla ottaa minua kunnolla. Hieman harmittaa, haluaisin, että hän tulee luokseni, suutelee kiihkeästi jo eteisessä, alkaa riisumaan minua ja kuiskaa korvaan "haluan sua", sitten työntää sängylle, nuolisi ja itsevarmasti alkaisi panna. Tähän mennessä kaikki on ollut tuosta kaukana. Nyt minä saan tehdä kaikki kunnon aloitteet. Taas suhde, jossa minä kai haluan enemmän kuin toinen.

Hän on melko kokematon, joten olemme edenneet siksi varmaan aika hitaasti. Toisaalta tämä on jännittävää, ihan kuin itsekin olisin ensimmäisiä kertoja harrastamassa seksiä. Hah, niin kaukana siitä, mitä tein kesällä. Voi olla, että ennemmin en olisi pitänyt häntä niin toivottomana, sillä silloin minulla ei ollut niin paljoa kokemusta. Kesän aikana tuli kyllä nähtyä niin paljon kaikkea. Uskon kuitenkin, että ajan kanssa tästäkin tulee hyvää :)

Juuri tässä vaiheessa pitäisi panna kuin pienet puput. Tekisi kyllä niin kovasti mieli, alkuihastus päällä, toisen pelkästä näkemisestä kiihottuu, mutta ei. Huoh. Panettaa, mutta haluan seksiä vaan hänen kanssaan. Se ei todellakaan olisi sama asia, että menisin panemaan jotain muuta vaan halujeni takia. Haluni kohdistuvat juuri tuohon ihmiseen, miten hän elehtii, mikä ilme hänellä on sängyssä, mitä hän sanoo, miten hän sivelee niskaani, suutelee. Ollaanhan me puhuttu vähän näistä sänkytouhuista, ja ei ne ihan yksinkertaisia ole, tässä on vähä kaikenlaista. Mutta nyt tekisi mieli heittäytyä laattialle kuin pieni lapsi, joka ei saa karkkia "mutta kun mä haluaaaaaaaan!" ja potkia. Myönnän, että tuossa olotilassa vastasin myöntävästi vakkarini taannoiseen viimeiseen kutsuun, kun ärsytti.

Keikkojen lomassa väheni kyllä henkilökohtaiset seksisuhteet. Ennemmin harrastin irtosuhteita jonkin verran ja omasin pari kaveria, joiden kanssa tuli silloin tällöin peittoa heiluteltua. Ei ne mitään yli-ihania olleet, joten ei ihme, että keikkailun aloitettua ei ollut tarvetta enää harrastella ihan jees -seksiä. Tavallaan tarvittava kiintiö seksistä tuli täyteen siinä. Menetin kiinnostuksen irtosuhteisiin huoraamisen myötä. Nyt kun en enää huoraile, olen parisuhteessa enkä harrasta muiden kanssa seksiä, niin se tuntuu tosi vähältä. Luulin, etten enää jaksaisi kiinnostua irtosuhteista, mutta tarvittavan pitkän tauon jälkeen nekin kiinnostavat nyt taas enemmän. Näin vähän seksiä en ole sitten harrastanutkaan, hmm, viime kevään jälkeen? Uskomatonta, mutta sinkkuna taisin saada enemmän kuin tässä suhteessa.  Keskitytään nyt kuitenkin vain tuohon yhteen ja katsellaan, mitä tästä tulee.

3 kommenttia:

  1. Jospa sitten hankit jonkun "tuhman" FWB-suhteen tai jotain siihen rinnalle? Nimittäin parasta seksiä (jos sitä joskus haluaa), sitä saa tutkimusten mukaan fuckbuddyltä:

    http://peppuun.blogspot.fi/2012/07/tutkijat-selvittivat-kenelta-saa.html

    Itse uskon, että näin se todella on. Tosin jos tyytyy siihen mitä parisuhteessa saa, sitten ei tietenkään tarvitse mitään virityksiä siihen rinnalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen tutkimus. Luultavasti tuossa parhuuteen vaikuttaa kuitenkin uutuuden viehätys ja vaihtelevuus, sillä voisin veikata, että ensihuumassa parisuhteessa saadaan ihan yhtä hyvää seksiä. Se vain menettää hohtonsa ajan myötä ja kun toinen ei enää niin kiinnostakaan. Noita panokavereita tuskin ehditään panna kyllästymiseen asti, kun vaihdetaan jo toiseen. Näin ollen tuntuma "parhaasta" seksistä pysyy. Yleensähän se on sellaista satunnaista hommailua, ei verrattavissa kestossa usean vuoden suhteeseen? Tietysti eri asia, jos pääaiheena nimenomaan oli se, että panokaveri vaihtuu koko ajan.

      Mitään panokaveria en halua etsiä tätä varten. Jos heti suhteen alussa joutuu moiseen, niin sitähän joutuu sitten koko suhteen ajan hakemaan muualta. Mieluiten otan sellaisen suhteen, missä saa hyvää seksiä ja voi pysytellä omassa kumppanissa (no ainakin pari ekaa vuotta?!), niin kuin valtaväestön mukaan pitäisikin. Jatkuva pettäminen ei houkuta.

      Poista
  2. moi sun pitaa hankiia tosimies,itttella on semmonen etta se haluaa koko ajana ja se osaa ottaa kylla,suutelee samaan aikaan kun panee mua vaikka takaapain jne...kayn tosi kuumaana...kokeile

    VastaaPoista