maanantai 14. tammikuuta 2013

Porttiteoria

Miten tavallinen suomalaisopiskelija päätyy huoraamaan? Päättää eräänä päivänä vaan ottavansa rahaa seksistä ja avaa huoranumeronsa?

Eihän se ihan noin mennyt omalla kohdallani. Alun voisin määritellä siihen, kun laitoin alastonkuvani nettiin. Olin todella epävarma vartalostani, varsinkin pienistä rinnoistani. Niinpä selailin erästä alastonkuvagalleriaa, ja 18-vuotiaana lisäsin kuvan itsestäni. Olin kiinnostunut kuulemaan kommentteja. En toki silloin tiennyt, että siellä kehutaan kaikki siiderivalaat pillun toivossa...

Yllätyin kuitenkin, kun seuraavan kerran kirjauduin sinne ja minua odotti yli 60 kommenttia. Ei ainuttakaan negatiivistä tai ilkeää?! Mitä tämä on? Sen jälkeen lisäsin myöhemmin sinne lisää kuvia ja täytyy myöntää, etten enää hävennyt pieniä rintojani niin paljon,vaan tajusin, että makuja on erilaisia. Muiden kuvien tirskistely oli mielenkiintoista, vaikka ketään en halunnut tavata. Tuolla sivustolla sain ensimmäiset kommentit maksulliseen seksiin liittyen, sponsorointiin ja pikkuhousujen myyntiin. Silloin naureskelin, että joopa joo, sopii kuvitella. Kenties vuosi tuon jälkeen päätin kokeilla pikkuhousujen myyntiä netissä. Kaupassa kuumottelin kassalla, mitä miesmyyjä ajattelee, kun ostan monia pikkareita yhtäaikaa. Ylihinnoittelin tietysti stringini ahneena, eikä kukaan halunnut ostaa. Tuolla ne rumat stringit edelleenkin ovat kaapin perällä. Luovutin sen suhteen. Lisäksi poste restanten kautta tapahtuva maksaminen olisi varmaankin tuottanut ongelmia. Sen jälkeen sain joltain hyvännäköiseltä kolmikymppiseltä huorapyynnön kuvagalleriassa. Ihmettelin, miten tuon ikäinen ja näköinen tarvitsee huoraa. Vastaus kuului "pysyy helpommin salassa". Tuo avasi silmiä, että huorissakävijät eivät ole pelkästään limaisia viiskymppisiä, niin kuin käsitys oli. Naurahdin silloinkin pyynnölle, "en todellakaan, sitä paitsi sulla on vaimo!".

Olen myös lukenut huorablogeja, joskus kolmisen vuotta sitten oli ainakin eräs blogi esillä kovasti mediassa. Silloin en todellakaan ajatellut huoraavani joskus, kunhan luin sitä mielenkiinnosta, kuten luen montaa muutakin asiaa. Se antoi realistisen kuvan (huorattuani olen huomannut sen) asiasta, ja tajusin, mitä se voi olla. Sitten sekin unohtui. Kaveripiirissä välillä lensi vitsiä "ei kai täs auta ku ruveta huoraamaan" kun rahapulasta oli kyse.

Viime kesän alussa sitten otin asian vakavasti. Leikittelin ajatuksella, kun kävin iltalenkillä katsellen ojia, josko palautettavia pulloja löytyisi. Lueskelin erästä ammattilaissivustoa, josta keräsin kaiken tiedon mitä tulee tehdä ja mitä tarvitsee. Sitten menin selailemaan netistä ilmoituksia, joissa mies etsii opiskelijatyttöä ilonpitoon hyvin ehdoin. Vastasin muutamalle, ja sieltä tulikin vastaus. Tässä vaiheessa alkoi jännittää, aionko nyt todella tehdä näin. Kun vastaus tuli, menin ostamaan prepaidnumeron. Aika äkkiä sitten saatiinkin sovittua ensimmäinen tapaaminen ja siitä olenkin kertonut.

Mies etsii opiskelijatyttöä -ilmoituksia ei löytynyt kovinkaan monta, joten rahaa ei sillä tavalla hirveästi voisi saada. Niinpä päätin laittaa oman ilmoituksen, josko saisin nuorempiakin asiakkaita. Oma ilmoitus todellakin kannatti, ja lopetettuani minulle oli tilastojen mukaan lähetetty yli 500 vastausta. Niihin sitten lukeutuikin jos jonkinlaista hiihtäjää, oli rakkauskirjeitä, yhden lauseen selityksiä, joitain hyviä asiakkaitakin ja kiimaisia nuorukaisia ilmaista pillua metsästämässä. Eikä minusta vieläkään tunnu siltä, että olisin ollut huora, kunhan panin joitain kertoja saaden rahaa.

10 kommenttia:

  1. Moikka! Anteeks, et tälleen utelen, mut kertoisitko, et minkälainen ilmoitus sulla tarkkaanottaen oli? Mulla tulee ihan sikanaan jsut jtn. rakkauskirjeitä, mut jos ilmotus on liian suora, monen paikan ylläpito poistaa sen. Apuja siis tarvitsisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmaiset erittäin suoraan siinä, että kaipaat vaan hetken piristystä, satunnaista seksiseuraa etkä yhtään mitään vakavaa. Ja olet utelias kokeilemaan kaikenlaista, niin kuulostaa enemmän siltä, että olisit "käytettävissä" (kuulostaapa kamalalta :D). Ja et ota yhteyttä, niin "keksitään yhdessä mitä voisimme tehdä". Rakkauskirjeitä tulee, ei kannata ilmoituksia laittaa mihinkää treffisivuille, vaan sellasille, missä haetaan puhdasta seksiä.

      Poista
  2. moi, paljon yleensä otit rahaa asiakkailta ja teitkö jotain muuta duunia tai opiskeluja siinä sivussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tehnyt mitään muita töitä enkä opiskellut, muuta kuin vasta loppuvaiheessa ja silloin en enää oikein keikkaillut.

      Poista
  3. Heippa, oon aloittelemassa tätä hommelia sivutoimisena. Kiitos hienosta blogista, täältä olen saanut paljon asiallista tietoa. Mua myös kiinnostaa, paljonko asiakkaita voi/jaksaa ottaa per päivä (esim. lauantai) ja mikä on hinta ihan normi panosta, siis tunti kaikkine temppuineen. Voiko sulle laittaa meiliä, jos sun on vaikea vastata tässä?!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. spostia voi laittaa iloisenatyttona@gmail.com

      Kannattaa lukea sihteeripiston sivuja, jos et oo viä lukenu. Vaikea sanoa jaksamisesta, satunnaisesti jaksaa varmaan sellaset 4/pv? Jokasella kun on oma jaksamiskynnyksensä. Ehkä 6. Ja kannattaa hinnoitella anaali erikseen. Hinnat vaihtelee 180-320/tunti, sähän sen päätät. Sihteeriopiston sivuja tarkastelemalla huomaa, että 220e tunnista on aika normi.

      Poista
  4. hei,en todellakaan tuomitse sinua vaan kunnioitan koska koen olevani samanhenkinen kuin sinä vaikkakin mies.Kiva lukea tarinoitasi!oletko ilmoitellut vain tuolla sihteeriopistossa vai muuallakin..? jos sua kiinnostaa vaikka tutustua muhun niin kirjoittele kuiske@netti.fi

    VastaaPoista
  5. ja aki se siinä luulee saavansa ilmaiseksi :D buaahhahahaaa!
    KÖYHÄ !!!

    VastaaPoista
  6. En hae asiakkaita enää, enkä blogin kautta.

    VastaaPoista
  7. I love your blog but I do hope you add this site to your blog or article. Thank you.

    TreffitAsia- Find wife from Asia | Löydä vaimo
    Aasiasta
    www.treffitasia.com/

    VastaaPoista