keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Hoitaako huorat lapsia

No en minä ainakaan. Otsikko valittu hakusanoista, jolla blogiini on päädytty, useampaankin otteeseen. On ihan viihdyttävää välillä kattella noita tilastoja, muitakin hauskoja hakusanoja löytyy.

Mutta asiaan. Näin ensimmäisen kerran unta asiakkaasta! Eikä ollut siis mikään painajainen, vaan mmmmm.... Kyseessä eräs ihana vakkari, se paras. Meillä on tapaaminen vireillä niin enköhän minä alkanut jo fantasioimaan, mitä tehtäisiin... Luvassa ihana ilta, mihin kuuluu kaikkea muutakin kuin naintia. Eräs pienen kitisemisen arvoinen aihe on ehkä se, etten saa enempää rahaa, vaikka olisinkin kauemmin. Mutta ei se haittaa itse asiassa yhtään, sillä pidän iltaa vähän kuin kaverin tapaisi romanttisessa mielessä ja saan hemmottelua... Enkä kehtaa kysyä lisää rahaa, sillä iltaan kuitenkin kuuluu kaikkea muutakin, mihin asiakkaalla on mennyt rahaa. Jos nyt rehellisiä ollaan, niin tapaisin hänet varmaan ilmaiseksikin... ehkä. No ainakin olen ihan yli-innoissani tuosta illasta! Olen jo kuvitellut, miten yllättäen tulisin lähelle ja ensin pienesti suutelisin niskaa ja halaisin takaapäin, sitten vähän sivelisin alempaa... Hyppäisin kriittisemmän kohdan yli ja sivelisin parilla sormella reittä ylös asti, antaisin ehkä ymmärtää että aion tehdä enemmänkin heti. Sitten taas muihin askareisiin, mutta tuollaista pientä olematonta kiusoittelua. Olisi hirveän kiihottavaa, jos huomaisi miehen syttyneen jo tuosta. Minua kiihottaa se, että toista kiihottaa.

Laitoin sitten sähköpostiosoitteen tuohon sivuun ja olen saanut muutamilta innokkailta tapaamiskutsuja. Erittäin epätodennäköistä, että blogini kautta tapaisin ihmisiä, mutta hei, yrittäkää nyt edes! Pitäisikö alle yhden lauseen viestiin syttyä ja lähteä huoraamaan? Noup. Pääsääntöisesti osoite on niitä varten, jotka haluaa ottaa yhteyttä jonkun muun asian tiimoilta, kuin että tulisinko nussimaan heiltä aivot pihalle.

Tästä tulikin mieleen, että kun ilmoitukseeni vastataan, arvostan näitä asioita eniten:
1. Osataan isot alkukirjaimet, pisteet, yhdyssanat, pilkut, ei kirjoitusvirheitä
2. Kerrotaan itsestä ikä, kenties pituus/paino, ehkä ulkonäön kuvailua
3. Kerrotaan mitä haetaan, kiimaista suihinottoa auton takapenkillä vai perusseksiä mun luona?
4. Kysytään hinnoista tai annetaan jotain vinkkiä, että ollaan maksullisiin tulossa.

Ja kaikki nuo samassa viestissä. Mahdotontako? Jotkut siihen ovat pystyneet. Tuollaisia miehiä tapaan. Tässä ehkä toivottomin viesti, mihin olen vaivaantunut vastaamaan kokeeksi: (muisteltuna, oli näköjään poistunut jo roskakorista)

"moi baby teetkö koti keikkaa täällä mies 40v"

vastasin jotain kyllä, pyysin kertomaan yllämainittuja asioita, saan vastaukseksi

"honey asun -kaupungin osa x- haluun panna sua"

Sen jälkeen en ole vastannut kuin kunnon viesteihin. Tuokin oli vaan tuollainen testi, että osaako kertoa mitään paremmin/enemmän jos vastaa, niin sama linja jatkuu. Kyllä sen vaan huomaa jo ensimmäisestä viestistä, jos henkilöstä on kommunikoimaan! Tämän takia olisiko 70% viesteistä joutaa suoraan roskakoriin.




2 kommenttia:

  1. Olenkin opettanut kummipoikaani, että jos vähänkin epäilee ettei ulkonäkö riitä Hunksien jäseneksi, kannattaa opetella edes kielioppi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, pitkälle kantavan neuvon oot kyl sit onnistunu antamaan :)

      Poista