perjantai 26. lokakuuta 2012

Siviiliminälle huorausehdotus, apua

Olen saanut eräällä sosiaalisen median sivulla joltain tuntemattomalta muutaman viestin. Mitä ilmeisemmin tekaistu henkilö. Kehunut kuvia, ja viimeisin viesti oli maksulliseen seksiin viittaava. Olen ihan paniikissa! No enpä ole. (Jos kyseinen henkilö lukee tätä) No okei, kyllä tuo hieman kutittaa ikävästä vatsan pohjasta. Olen kuitenkin sivulla omana itsenäni. En nyt osaa sanoa, onko hänellä ja huoraamisellani mitään yhteyttä, mutta ihan ensimmäisenä tuli tietysti mieleen, että joku asiakas on kaivanut tietoni esille ja alkaa häiriköimään minua henkilökohtaisesti. Mutta miten ihmeessä se voisi olla mahdollista? Ainut minkä keksin on se, etten ole salannut osoitetietojani. Tyhmä!

Osoitteeni on kuitenkin aika vaikea keksiä, alue on hyvin epäselvä eikä voi tietää minkä tien mukaan osoitteeni on. Talon seinässä ei ole mitään numeroa. Olen luottanut siihen, ettei kukaan jaksa olla niin salapoliisi, että kaivaisi nimeni osoitteen myötä esiin. Kun eihän minulla ole edes ollut mitään niin sekopäisiä tyyppejä asiakkaina, jotka niin tekisivät? Vai onko sittenkin? Nyt harmittaa sekin, etten ole pitänyt tarkkaa listaa asiakkaistani. En taida muistaa kaikkia, ellen sähköpostin kautta tee jotain taulukkoa. Kaikkihan ne on ollut kilttejä kultapossuja... Kun oikein mietin, tulee eräs mieleen, joka halusi tietää oikean nimeni, ja oli kuulemma facebookissa etsinyt tekonimelläni minua. Mutta hän oli muuten ihan viisas? Ja miksi hän ei sitten ottaisi yhteyttä sähköpostitse, kuitenkin varmaan antaisin?  Mitään muuta porsaanreikää ei mielestäni ole, miten minun henkilöllisyyden voisi saada selville.

Kun nyt tätä kaikkea miettii, ei noilla kahdella asialla taida olla mitään yhteyttä. Turhaa panikointia ja vainoharhaisuutta, pitää katsoa miten tilanne kehittyy.

3 kommenttia:

  1. "Kun oikein mietin, tulee eräs mieleen, joka halusi tietää oikean nimeni, ja oli kuulemma facebookissa etsinyt tekonimelläni minua. Mutta hän oli muuten ihan viisas?"

    Ehkä lienee jonkin sortin ihastumista hänen puoleltaan, en tiedä.

    Itse näkisin että ei syytä huoleen, ei tästä eikä noista muistakaan. Suomi on loppujen lopuksi aika kiva maa elää, ja kun itse olet varmaan aikoinaankin valinnut ne asiakkaat jollain tietyllä seulalla tai mutu-tunteella, niin pahimmat sekopäät jää jo siinä kohtaa pois. Tai viimeistään ulko-ovella. Eihän sitä nyt pakko ole kaikkia asuntoon sisään päästää, jos jokin alkaisi epäilyttämään vielä siinä vaiheessa.

    Jotkut tietysti lähtevät ihan ulkomaille tekemään näitä hommia, ja kun palaavat takaisin kotimaahansa, silloin ne asiat jää sinne, ja oma elämä omassa maassa on varmastikin turvallista.

    Mutta suomalaisille ongelmana tässä kohtaa on hintataso. Suomihan on siis yksi Euroopan kalliimpia maita. Joten jos omia jalkojaan haluaa maksusta levitellä muissa maissa, todennäköistä on, että sen joutuisi tekemään halvemmalla.

    VastaaPoista
  2. Jos mies ehdotti maksullista seksiä facebookissa eikä sähköpostin kautta, hän tuskin on vanha asiakas. :D Eiköhän ihan tampiokin tajua, että todennäköisesti suostut oikeaa kautta tulleisiin yhteydenottoihin, jos halukkaalla asiakkaalla kerran olisi myös "huorayhteystiedot". Ainoa jossain määrin järkeenkäypä olisi entinen asiakas, jota et ole enää halunnut tavata ja joka yrittäisi lähestyä facebookissa väärällä identiteetillä, mutta eiköhän hänkin tajuaisi paljastuvansa, jos jostain syystä suostuisitkin tapaamaan... Äh, en tiedä. Noita tulee hyvännäköisille naisille salaisesta sivubisneksestä riippumatta, älä stressaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuohon päätelmään itekki tulin ku vähä mietin pidempään! Paitsi eihän noitten miesten aivoituksista oikeasti ota aina selvää :D

      Poista