sunnuntai 5. elokuuta 2012

Asiakasennätys: 4 päivässä

Tein eilen ennätykseni asiakkaiden määrässä yhtenä päivänä. Voin kertoa, että on ollut pitkä päivä ja nyt väsyttää. Vessan naulakossa roikkuu monta pyyhettä, reidet ovat kuin pitkän juoksulenkin jälkeen puutuneina ratsastamisesta ja vessan lattia ei ehdi kuivaa jatkuvasta suihkussa käymisestä. Toisaalta, jos suunnittelisi päivän hyvin etukäteen, kuusikin asiakasta mahtuisi hyvin... mutta kyllä alkoi jo väsyttää. Onneksi päivän viimeinen asikas oli aika symppis :)

Neljä miestä, kolme varattua ja yksi mamman poika, joka ei muuten saa. Oli kyllä ihan kiva päivä, täytyy myöntää, että tykkään tästä hommasta. Melko nuorella porukalla mentiin ja mukavilla tyypeillä. Mottoni on, että silloin pitää takoa kun rauta on kuumaa...

Asiakas nro 1, varattu, puolen tunnin aika ja jaksaa laueta kaksi kertaa erittäin pienen ajan sisällä, ja helposti. En ole ennemmin nähnyt kenenkään olevan noin kykenevä. Keikka oli erittäin helppo, mies ihan ok, n. 30v ja voisin tavata uudelleenkin.

Asiakas nro 2, mamman poika n.35v , jännittää ja touhusta ei meinaa tulla mitään. Tunti. Lähetti kuvan paidasta, mikä päällä saapuu tapaamaan minua.

Asiakas nro 3, vakkari ja varattu, 24v. Ottaa yhteyttä sopivaan aikaan ja päästään melkein heti hommiin. Oli hauskaa tunnin ajan, näemme taas joskus myöhemmin. Mukavaksi luokiteltava vakkari, vaikkei yritäkään tyydyttää minua mitenkään. Helppoa ja miellyttävää.

Asiakas nro 4, alle kolmekymppinen ensimmäistä kertaa huorissa oleva mies. Nuolee tosi hyvin ja minua panettaa. Mukava juttelukaveri, enkä häädä häntä heti ajan umpeuduttua ulos. Itse asiassa vähän venähtää, kun tykkäsin että oli seuraa, ja menikin melkein tunti ylimääräistä... Alan lipsua ajoissa, mutta myönnettäköön, että olen välillä kaverin tarpeessa. Jokin tyypissä sai kaikki sympatiat ja oli jotenkin mukavaa.

Semmosta. Meni hyvin, ja jokainen haluaa tavata myös myöhemmin uudelleen! Olen huomannut, etten enää jännitä. Olen myös muuttunut varomattomaksi, vaiko sitten urautuneeksi, kun en vaadi puhelinsoittoa jokaiselta ja mittoja. Täytyy myöntää, että minulle helpolla tavalla tuli ihan kiva tili täksi päiväksi. Helppo tapahan on jokaisen määriteltävissä, mutta helppoa se on, kun panettaa ja kierolla tavalla kiihottaa tavata tuntemattomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti