keskiviikko 1. elokuuta 2012

Unelmaseksiä!

Mistä tunnistaa tyytyväisen huoran ja hyvän panon? Huora jää yliajalle omasta tahdostaan ilman korvauksia, ei halua katsoa kelloa, poistuu hymyssä suin unohtaen, että sai jopa rahaa touhusta. En voi sanoa ku wau!

Kyseessä siis jo ennemmin tavattu asiakas, jo silloin se oli unelma. Sen jälkeen tulikin kompleksi, että pitäisikö minun olla joidenkin lahnojenkin kanssa, miksei kaikki voi olla samanlaisia... Nyt intoilin mielessäni tulevaa tapaamista jo muutama päivä etukäteen, ja oli sen arvoista! Jätin liukuvoiteet kotiin ja laittamatta, sillä panetti jo valmiiksi kovasti ja tiesin olevani ihan märkä kuitenkin. Asiakas on erittäin hyvä sängyssä, ottaa minutkin huomioon upeasti ja osaa sen, ystävällinen ja hauska. Anelin jopa mielessäni, että älä sano, että minun pitää lähteä heti... Ja päässä soi taas oma ääni "pane mua jo, täysiä!", mutta tyydyin inisemään. Ai että!

Emme käyneet toisiimme kiinni heti ovella, vaan yllättävän pitkän (minun mittakaavassa) jutustelun ja alkuistuskelun jälkeen aloimme vasta varovaisesti suudella. Suutelu sai aikaan jänniä kipinöitä, mitä ei ole koskaan tapahtunut asiakkaiden kanssa ja panetti ihan älyttömästi. Ihanan pitkien kiusoittelujen kautta mentiin makuuhuoneeseen. Tykkään tuollaisista aluista, tulee olo, että olisi ihastuksensa kanssa kahdestaan jännittäen, milloin toinen uskaltaa koskea...

Otettiin pariin kertaan panot, suuseksiä runsaasti ja sormipelejä. Erittäin kiihkeää, nautin suihinotosta paljon, sillä asiakas ilmaisee selvästi, kun se tykkää. Hän on myös kova kuiskimaan kaikenlaista, joskus saattaisin kokea sen naurettavaksi, mutta nyt huomasin tuhmien puheiden vaan kiihottavan. Lisäksi hän ylisti joka sentin kehostani upeaksi. Harvoin huudan ääneen, (siis siviilielämässänikään) mutta tämä keikka sai mut aika äänekkääksi. Menee parhaisiin seksikokemuksiin elämässäni -listalle. Uskomatonta seksiä ilman tunnesidettä/rakkautta. Ei ollut onneksi viimeinen tapaaminen. Äh, panettaa vieläkin kun ajattelee. Kyseessä siis nelikymppinen hyvännäköinen mies. Juteltiin ja vitsailtiin, siveltiin ja suudeltiin. Huomenna palaan taas varmaankin maan pinnalle, kun asiakkaana joku jännittäjä, jolla ei todennäköisesti seiso eikä hän uskalla koskea minuun.

1 kommentti: