maanantai 20. elokuuta 2012

Ei kiitos mielellään -tilanteet

Olet ollut huora. Kaikki sujui hyvin, sait rahaa ihan mukavasti, vältyit taudeilta ja olet ok menneisyytesi kanssa. Nyt, vuosien jälkeen törmäät asiakkaaseesi tilanteessa, jossa et olisi sitä arvannut.

Olet vanhempainillassa. Ala-asteen opettajana olet pitämässä oppilaiden vanhempien kanssa juttutuokiota. Olet nielaista kahvin väärään kurkkuun, kun pikku-Matin isukki saapuu paikalle. Hän, joka halusi panna sinua peppuun tuhannen voltin voimalla, mielellään ilman kondomia. Nyt opetat pikku-Mattia, olet unohtanut kaiken ja kunniallinen nainen. Pikku-Matin isukista ei vaan tunnu hyvältä, että opettajana toimii huora. Tai kenties hän haluaa ottaa uusinnan. Mielellään siinä opettajan pöydällä, kiitos.

Kauan odotettu hääpäiväsi koittaa. Unelmamies ja unelmapäivä, kakku tismalleen samanlainen kuin siinä tietyssä häälehdessä, josta sen bongasit jo vuosia ennen tätä päivää. Ennen kirkkohäitä teidän täytyy sopia papin kanssa, mitä hän puhuu. Saavut paikalle innoissasi kertomaan suunnitelmiasi, ja kappas, pappi on entinen vakkarisi. Nyt ei ole ehkä ensimmäisenä Jumala tai häät mielessä, kummallakaan.

Olet löytänyt elämäsi tarkoituksen, haluat presidentiksi. Tiukka presidenttikilpa, gallupit povaavat tiukkaa kisaa. Kiertuetta ympäri maata tehdään ja kierrät pitkin maita ja mantuja. Rovaniemellä poikkeat aamutuimaan kaupassa ostamassa banaaneita, ja törmäät iltalehden otsikkoon "ostin seksiä presidenttiehdokkaalta". Parissa minuutissa olet Suomen puhutuin julkkis. Vaihtoehtoisesti olet saanut kiristyspuhelun kolme päivää ennemmin. "Maksa 15 000 tililleni, niin ollaan sujut ja otsikoita ei tule".

Monta kuukautta upeaa seurustelua, ja koittaa päivä, kun on aika kohdata poikaystäväsi vanhemmat. Jännität päivää, valitset vaatteet huolella ja olet kuulustellut poikaystävältäsi tarkkaan, millaisia hänen vanhempansa ovat. Auton kaartaessa pihaan, huomaat jo kaukaa, että anoppisi mies onkin asiakkaasi. Ja oho, itse asiassa poikaystäväsi vanhempi velikin. Kaikki varmasti toivovat teille kaikkea hyvää, pitkää suhdetta. Kahvipöydässä on jostain syystä erittäin kiusallinen tunnelma. Anoppi itse on oikein mukava.

Olet baarissa kavereidesi kanssa baaritiskillä. Olkaasi koputetaan, ja entinen roikkuja-asiakkaasi huutaa sinulle jotain. Olet pelästynyt, etkä kuule musiikin yli mitään, ja kysyt mitä?. "Huoraatko vielä?!", huutaa asiakkasi juuri, kun musiikissa tulee hiljaisempi hetki. Ei varmaan ole selvää, kuka on tomaatti ja minkä värinen se on.

Hrr. Mutta onko otsikoissa ollut tällaisia tilanteita? Ei oikeastaan, eli ihmiset pysyvät kai hiljaa ja unohtavat. Joka tapauksessa, kaikki mikä vuotaa julkisuuteen, on vaan muutama prosentti siitä kaikesta kurasta ja luurangoista kaapissa. Luotan siihen, että pysyn salassa ja olihan nuo tilanteet hieman liioiteltujakin ;)

4 kommenttia:

  1. "Mutta onko otsikoissa ollut tällaisia tilanteita?"
    Enpä ole ikinä nähnyt. Mutta jos nämä asiat mietityttää, niin onneksi "ulkomaat" on keksitty myös. Siellä voi käydä huoraamassa (siis tyyliin venäläiset ja virolaiset käyvät Suomessa ja palaavat sitten taas omaan arkeensa omaan maahansa ihan normaalisti). Tai sitten kun kaikki on ohi, Suomestakin voi muuttaa ulkomaille ja aloittaa jossain muualla ihan alusta.

    Vai onko Suomi maailman paras paikka, josta ei voi, eikä kannata eikä ikinä muuteta ulkomaille?

    Eikä tarvii mennä edes hirveen kauas. Vantaalta on tasan 2 tuntia esim. Lontooseen tai Pariisiin. Mielestäni aivan upeita paikkoja molemmat. Voisin asua kummassakin. Joskin Lontoossa mieluummin. Ja ehkä olen asunutkin. Mutta tulin takaisin. Mutta ehkä lähden jotain päivänä uudelleen. Ja varmasti lähdenkin, jos oma salainen harrastukseni paljastuisi ns. "ikävästi".

    VastaaPoista
  2. Ulkomaille lähtö on kyllä hyvä vaihtoehto, jos haluaa ihan kunnolla ottaa rahat ja hoitaa "hommat" pois alta, mutta näin opiskelurahan hankintaan ei ehkä niinkään, kun kaikilla ei ole niin suunniteltua tämä homma. Mua ainaki mietityttäs mahdolliset uudet lait ja kieliongelma. Onhan ne ulkomaat vaihtoehto, mutta ainakin henkilökohtaisesti tykkään Suomesta niin paljon, että kovin kauaksi en lähtisi muualle :)Ihan kiva tietty olla tommonen varavaihtoehto, kuten sulla :P

    VastaaPoista
  3. Huorasin pari vuotta ja lopetin vuosi sitten. Olin kavereiden kanssa baari-illan jälkeen hakee mättöä pizzeriasta, niin joku mies sanoo:" toi mimmi huoraa." Siinä se kavereilleen selvitti suureen ääneen miten on laittanut minua joskus ja maksanut minulle. Ja kaikki tuijotti kuin halpaa makkaraa. Paitsi kaverini luulivat että joku känni-ääliö vain sekoilee. Aika kuumottava tilanne. Kaduttaa ihan sikana että tein niin paljon keikkaa suht pienessä kaupungissa ja muutamaan muuhunkin asiakkaaseen olen joskus törmännyt, mm. taksissa :D Siis taksikuski oli entinen asiakkaani. :D

    Onneksi en oikein muista kasvoja, joten luultavasti olen törmännyt useampaankin, ilman että edes tiedän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Ihan kamala tilanne..! Mut luulis ny miehellekin olevan vähän noloa huudella julkisella paikalla painaneensa jotain huoraa, tai ainaki tähän asti oon luottanu siihen, ettei ihmiset halua huudella niistä asioista. Huhhuh. Onneks kaverit usko sua... Millanen tyyppi se oli silloin ku te tapasitte, oisko siitä mitenkää voinu uskoa, että se tekis noin? Rasittava, epäluotettava, sinkku?

      Poista