keskiviikko 22. elokuuta 2012

Mitenkäs nämä "sairaslomat"?

Äh. Minulla oli ilmeisesti hiiva, johtuen siviilielämän tapahtumista. Luultavasti stressistä. Ärsyttävää! Piti vähän miettiä, voiko nyt tavata ketään asiakkaita... Tosin kondomia käytettäessä ei asiakas varmaan mitenkään kärsi, mutta ei ne kyllä voi nuolla... kai. Olin yrittänyt juoda paljon piimää ja kulkea ilman alushousuja (googlettelun tuloksena löysin näin hienoja vinkkejä...) En ole oikein perehtynyt noihin hiivalääkkeisiin. Olisiko pitänyt ilmoittautua "sairaslomalle" vai jatkaa vaan huoraamista? No, otin sitten yhden vakkarin vastaan ja ilmeisesti paneminen auttoi, sillä hiiva loppui kuin seinään sen jälkeen! Eihän se hirveän raju ollut, mutta kun asiakas alkoi sormettamaan, päästiin kyllä äännähdyksen pienestä kivusta, en niinkään nautinnosta. Nyt taas kaikki hyvin täällä päin maailmaa.

Tapasin ensimmäisen kerran asiakkaan suuremmasta kaupungista kuin tämä, ja täytyy myöntää, että ennakkoluuloja oli. Ehkä sen takia, sillä kuvitelmieni mukaan suuremmasta kaupungista löytyy enemmän huoria, laatuvalikoimaa, hintaeroja... Ainakaan hinta ei ollut asiakkaalle mikään, eli ilmeisesti suuremmissa kaupungeissa myydään myös paljon kalliimmalla. Taidan olla aika keskitasoa. Ja asiakas kehui paljon touhun jälkeen! Jos hän on käynyt enemmänkin huorissa, mitä voisin kuvitella, niin oli kiva kuulla kaikki ne kehut. Nähdään luultavasti uudelleenkin, niin kivaa oli! Matkalla hän totesi hassusti, että ymmärtää jos minua ei huvita (?!), olin ihan ihmeissäni. En kai nyt tekisi tätä hommaa jos ei huvita, tai ymmärrän että välillä ei "huvita" mutta ei tämä koskaan kamalaa ole ollut. Kyllä minä ainakin toivon, että kaikkia, jotka omasta valinnastaan huoraavat, huvittaisi. Ja tämän asiakkaan nähdessäni alkoi sitä paitsi heti panettamaan, oli positiivinen yllätys. Hän myös nuoli vähäsen peppua. Se oli ihan mielenkiintoista, sillä olen joskus miettinyt miltä se tuntuu, mutta en niin paljoa ole halunnut että olisin pyytänyt sitä. Tässä hommassa on kyllä kiva, kun saa kokeilla kaikkea uutta! Vielä ainakin kimppa kokematta, sitten olisi jännää tyydyttää itseään toisen katsellessa ja ja ja noh, alussa olin ehdottomasti sitä mieltä, että harrastan vain tavallista seksiä. Nyt kun on tullut kokemusta, eikä asiakkaiden tapaaminen jännitä enää oikeastaan tippaakaan, voisin suostua roolileikkeihin ja pukeutumiseen. En kuitenkaan alistamiseen. Ulos en viitsi lähteä hommailemaan, ei ole kivaa jos joku tuttu yllättäisi. Näin kesällä on tullut muutamakin pyyntö touhuista "luonnon helmassa, olisi kivaa jos joku näkisi". Joo, tosi kiva jos vaikkapa kouluni professori löytäisi meidät.

6 kommenttia:

  1. Käytätkö asiakkaittesi kanssa jotain ehkäisyä kun sua nuollaan?

    Mielenkiinnolla kyselen miten kanssasisar hommat hoitaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kattellu vähä noita naisten suojia, mutta en ole (viä) ostanut. Eli en käytä, luotan kenties tyhmästi siihen, että suusta muhun ei tartu niin helpolla taudit. Tosin ei mua ihan jokainen saa nuollakkaa. Suihinotossa taas aina kumi.

      Poista
  2. Sitä samaa ajattelin. Täytyy ainakin tuntea ja luottaa asiakkaaseen hyvin jos antaa nuolla...

    Ei yleensä ihan peruspalvelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat tuota siltä kantilta, että siinä olisi henkisesti jotain pelottavaa tai että ne saattais purra mua, niin ei mua pelota, pystyn erittäin hyvin rentoutumaan. Jos taas tautien kannalta, niin sitten totta kyllä.

      Poista
  3. Sivujen tausta on muuten ihan hirveä kun lukee mobiililaitteella.

    Hiiva: ehkä tauko olisi paikalla. Minua (mies) ei nappaisi jos nainen esim tuoksuisi kovin... Hiivaiselle. Tunnustan, että en tiedä mitä kaikkea hiiva aiheuttaa, tuleeko hajua/kokkelia tms pullapitkoja ;).

    Hinnat: on halpaa ja on kalliimpaa. Isossa kaupungissa enemmän tarjontaa, joyten hinnoissakin varmasti enemmän vaihtelua. Ks. Sexwork piste net ja esim helsingin tarjonta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, koitan kattella jos löydän jotain paremmin luettavaa taustaa :) Hiivahan ei tuoksu, jos tuoksuu niin silloin on kyse jostain muusta tai nainen ei ole jaksanut vaivautua suihkuun pitkään aikaan :D Ainakin mulla hiiva aiheutti vaan lievää kutinaa, ei mitään ulkoisia muutoksia. Tuo yks asiakas mikä oli, niin en antanu sen nuolla. Tuskinpa huomasi mitään erilaista.

      Poista