tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tittidii, peruspäivitys

Välillä iskee aina epäilys, pitäisikö minun pyytää enemmän rahaa. Ihme pelko, että myyn itseäni liian halvalla, haha. Asiakkaiden kanssa on aina välillä vaihtaa tietoja kaupungin tilanteesta. Jotkut kyselevät onko ollut paljon asiakkaita, montako tänään, jaksaako joku tulla kaksi kertaa (:D). Yleensä vähättelen. Eräs asiakas voivotteli kaupungin huonoa tilannetta, että suomalaisia ei ole oikein ketään mutta ulkomaalaisia kyllä. Toinen taas kertoi tänä kesänä määrän nousseen kovasti, mutta liian kalliita. On jotenkin hassua ottaa suihin, kun toinen kyselee kaikenlaista työhön liittyvää, siinä tulee kunnon huorafiilis.

Asiakkaita tulee aina sykäyksittäin. Yhdessä välissä kun odottelen pöksyt märkinä, tylsistyneenä tai muuten vain olisi aikaa tehdä jotain, niin ei ketään kiinnosta. Sitten kun olisi muuta menoa, niin kappas kun kolme haluaa tulla juuri sinä päivänä. Tässä hommassa ei saisi olla mitään muita harrastuksia, niin menisi hyvin. Koin myös ensimmäisen kunnon oharin, ei viitsinyt jätkä ilmoittaa ettei tule, eikä vastannut kyselyynkään. Onneksi päivä ei mennyt siitä pilalle.

Tänään minulla on ollut pitkästä aikaa kaksi asiakasta, sama huomenna. Tiukka esinahka muuten tuntuu olevan myöskin yleinen ongelma... Ja kaikki sen omistavat tyypit ovat myös kovia jännittämään sänkytilanteita. Haluaisin osata olla rauhoitteleva, mutten osaa, kai. Katsoa ymmärtäväisesti ja silittää kättä, eh?

Kävin tekemässä ensimmäisen pitkän keikan, viitisen tuntia. Olin mielessäni EHKÄ vähän romantisoinut tapaamista, viiniä ja hyvää ruokaa... No, sain kuivaa pitsaa ja halpaa lonkeroa, on sekin kiva. Kyseessä siis vakkari, aika meni suht' nopeasti ja ihan tyytyväinen olin. Muutaman kerran peruspanot, se nuoli, otin suihin, tavallisia tylsiä asentoja. Alan jo arvata ulkoa mitä se haluaa. Tavataan uudelleen, koska pidän häntä vaarattomana. Jännä, miten homma alkaa tylsistyttää saman naaman kanssa, mitä usemmin näkee, nyt yritin olla nauramatta, sillä taustalla soi radio. Radiossa tietenkin jokin luonto-ohjelma, "ja afrikan apina parittelee kolmisen kertaa päivässä...". Oli jotenkin niin hulvatonta, ei sopinut tunnelmaan. Sain toiselta tutulta myös tarjouksen pidemmästä keikasta, lähtisin työmatkalle mukaan. En tiedä tuleeko siitä mitään, sillä hinnasta emme oikein päässeet yhteiseen ymmärrykseen...

1 kommentti:

  1. Heippa! Yritin liittyä lukijaksi mutta en pystynyt :( Kato mun blogi myös.. samassa veneessä ollaan :)

    VastaaPoista