torstai 12. heinäkuuta 2012

Asiakkaiden valitseminen

Kuten jo ennemmin tuli ilmi, valitsen asiakkaani netin kautta. Minulla on tällä hetkellä ainoastaan yksi ilmoitus, mutta joka päiväksi tulee postia. Ensimmäisenä karsin pois ne, jotka eivät ole tajunneet millä asialla olen. Ehdotellaan kahvittelua, leffaan menoa ja tarjotaan ilmaista panoseuraa. Sitten heitän roskikseen parin sanan mittaiset viestit, joista ei ota mitään selvää. Jee, olet Make ja käsket soitella? Joo ei. Parhaat vastaukset ovat sellaisia, joissa kysytään rehdisti hinnoista/ehdoista eikä kierrellä. Kerrotaan myös hieman itsestään. Näistäkään ei kaikki toteudu, sillä joittenkin pitäisi saada puoli-ilmaiseksi tai sitten halut ja tarjonta ei kohtaa.

Jätän huomiotta myös sellaiset vastaukset, joista huomaa että kirjoittaja on ulkomainen tai muuten ei vaan osaa kirjoittaa. Sekin kertoo jo henkilön tasosta, haluanhan hyvää seuraa ;) En vaadi kuvia, mutta kuulen mielelläni mitat, jotta tiedän minkälainen karju on vastassa. Jätän pois myös liian nuoret paljastumisen pelossa. Kun tapaamista on suunniteltu hieman enemmän, puhumme yleensä puhelimessa. Siinä saa vielä paremman kuvan asiakkaasta. Minulle ei ole väliä, soittaako tuntemattomasta numerosta, sillä annan numeroni harvoille. Mutta kyllä minä silti ajattelen, että eikö se edes tuon vertaa viitsi, tulossa omaan kotiini eikä voi numeroansa näyttää... Tämä kaikki saattaa kuulostaa työläältä, mutta kyllä näin on parin tunnin päähän ensimmäisestä yhteydenotosta sovittu treffit.

Suosin myös vakkareita. Olen laiska etsimään uusia asiakkaita, vääntämään ja kääntämään. Vähemmän riskejä, mitä vähemmän ihmisiä tietää kotini. Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti