keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Mitä haluaisin sanoa vaimoille

Niin. Ennen tätä hommaa mietin, miten käyttäytyisin, jos mieheni kävisi huorissa. Näin huoran näkökulmasta en ainakaan halua syyllistää heitä siitä, että mies hyppii vieraissa. Jokaisella pitäisi olla sen verran itsekuria, ettei petä. Mutta kyllä ne kotiolot ovat kuitenkin yksi syy lähteä huoriin. Jokaisessa suhteessa kuitenkin tulee aikoja, jolloin ei jaksa enää toisen kanssa, olen itsekin kokenut sen melko lyhyessäkin suhteessa.

Jotkut pitävät huoria pahempana kuin tavallisia pokia baarista. En kyllä lähtisi ehkä tuohon väittämään mukaan. Suurin syy tulla huoriin, on luottamus, joka rahalla saadaan. Huora ei soittele perään, levittele juttuja pitkin kyliä, rakastu tai jää muuten roikkumaan lahkeeseen. Ei tarvi iskeä ketään, riittää että lyö rahat tiskiin, ja ei tarvitse miettiä että toinenkin pitäisi tyydyttää. Toisaalta, huorissa käynti on suunniteltua. Mies ei voi alkaa selittää, että otin muutaman liikaa ja itsekontrolli petti. Tapaamista suunnitellaan mahdollisesti monta päivää, kyrpä kovana odotetaan että pääsee painamaan salassa vaimolta. Se tekee siitä julmaa. Se on niin tietoista, halutaan piilottaa tapahtuma kaikin keinoin vaimolta. Yksinkertaisesti: touhu on helppoa, salaista ja selkeää. Lisäksi se on vaan seksiä. Mielestäni olisi pahempi, jos miehellä olisi salainen rakastajatar, jonka kanssa yhteistä tulevaisuutta mietitään piilossa vaimolta. Vaimojen luo ne miehet kuitenkin lähtee sieltä huorista. Saattavat nauraa jälkeen päin räkäisesti huorille mielessään. Vaimo saa arvostusta, mutta pettäminen ei kyllä sovi tuohon arvostukseen... Vaikea homma.

Aina ei vaimo tee kaikkea sängyssä, mitä mies haluaisi. Yleisin on varmaan se, ettei saa tarpeeksi suihinottoa. Minulta on monesti kysytty pelkkää suuseksiä, kun kotona ei sitä saa. Jotkut haluavat toteuttaa fantasioitaan. Tuo syy on kuitenkin vähemmistössä.

Aina ei riitä, että antaa aina silloin kun mies haluaa. Olen törmännyt myös heihin, jotka toteavat, että kotona sängyssä menee hyvin, mutta silti "jotain" puuttuu. Ja se vieras on vieras pillu. Toisille ei vaan riitä yksi ja ainut, himot vie. Toivon, että minun tulevaisuuden puoliso ei ole tuollainen. Minä en halua tuollaista miestä, ja tekisi mieli mennä kertomaan näille kilteille vaimoille totuus pettäjämiehestä. Minä en kuitenkaan ikinä tule sekaantumaan ainoaankaan parisuhteeseen. Tuollaiset miehet kuvottavat työssäni minua henkisesti eniten. Olisi melkein parempi, että he valehtelisivat olleensa puutteessa 3 vuotta. Enemmistö asiakkaista on kuitenkin niitä, jotka ovat puutteessa olleet jo kauan. Mutta joo, ei tässä mitään moraalinvartijoita olla.

Toiset haluavat nuorempaa. Vaimo on lihonut monta kiloa, rypistynyt ja pukeutuu tylsästi. No, eihän sitä voi kotona aina juhlavaatteissa tiskata. Nuori tyttö kiihottaa, ja miehet kenties kuvittelevat itsekin olevansa nuorempia jälleen. Ja olisiko uteliaisuus selvittää, onko tiukempaa tarjolla.

Tästä tuli nyt enemmänkin listausta syistä, miksi mies menee huoriin. Mutta vaimot, aina se vika ei ole teissä. Aina se ei ole myöskään pelkästään miehessä. Monet elävät avoimissa suhteissa, joten kannattaa miettiä syvään sitä, että joskus seksi ja rakkaus ei kulje käsi kädessä. Varsinkin, jos olette saaneet selville huorissa käynnistä ja mietitte miten jatkaa. Harvoin huorissa käynti kuitenkaan yhteen kertaan jää. Jos huumoria löytyy yhtään, niin onhan moni muukin homma "ulkoistettu" tässä maailmassa? Huoraa on melkein turha syyttää. Aina löytyy joku toinen, joka homman hoitaisi. Jos huoria ei olisi ollenkaan, olisi miehenne jäänyt kiinni sata vuotta aiemmin, kun se olisi iskenyt jonkun naikkosen lähikapakasta. Tätä asiaa kun on vaan niin vaikea nähdä molemmilta kanteilta yhtä aikaa.

5 kommenttia:

  1. LOL ootko sä tosissas?

    VastaaPoista
  2. Olen lukenut blogiasi mielenkiinnolla. Itsekin joskus sinkkuvuosinani mietin olisiko musta tähän touhuun. Rahkeet ei riittänyt ja ehkä hyvä niin. Olen nykyään parisuhteessa ja tätä blogiteksiä lukiessani samalla mietin mikä voisi olla minun mieheni "syy" pettää/käydä huorissa. Ehdottomasti tämän perusteella tuo suihinotto. Olen tosi laiska siinä enkä suostu usein. Joten kiitos tästä, paransit kirjoituksellasi meidän (tai ainakin mieheni puolesta) seksielämämme koska alan nyt enemmän paneutumaan siihenkin hommaan ihan varmuudenvuoksi ;) hyvää jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää tuli vähä paha mieli tästä, toivottavasti et kuitenkaa tee sitä liian väkipakolla... vaikkei suhteessa saisikaan sitä, mitä haluaa niin ei se silti oikeuta huoriin lähtöön tuosta noin vaan. Toivon teille myöskin hyvää jatkoa :)

      Poista
  3. Itse haen maksullista anaalia, koska sitä ei kotona saa.

    VastaaPoista