tiistai 10. heinäkuuta 2012

Varjopuolia

En kauheasti pelkää. En sovi tapaamista kotiovelleni, ja olen aina valmis juoksemaan karkuun. Tapaamiseen valitsen juoksemiseen sopivat kengät. En tapaa epäilyttäviä tyyppejä. Eniten pelottaa kuitenkin se, että jään kiinni jollekin tutulle. Että asia lähtee leviämään ja maine kärsii. (hei, viisi lausetta alkaen e-kirjaimella, taiteellistako...) Mitäpä jos törmään tuttuun tai saan jonkun häirikön, joka pilaa elämäni. Tämän takia on hyvä tehdä käyntejä asiakkaiden luo tai ottaa varattuja miehiä. Tämän takia aion lopettaa, kun olen tavoitteeni täyttänyt.

En tiedä sanoisinko tätä varjopuoleksi, mutta... Olen alkanut ajattelemaan, että miksi harrastaisin huonohkoa seksiä ilmaiseksi (muutama entinen panotoveri/ yhden yön juttuja), kun voin harrastaa hyvää seksiä ja saada vielä maksuakin siitä? Eli olen kenties tullut vähän nirsommaksi. Ennen olin enemmän puutteessa, joten helpommin kelpasi joku. Älkää nyt taas ymmärtäkö väärin, ei minulla montaa sänkykumppania ole siviilielämän puolella, alle 15...) Nyt kun saan monesti hyvääkin seksiä (Niin hyvää, että tekee mieleni oikeasti huutaa pane mua jo! En tosin huuda, koska lause ei sitten mitenkään sovi suuhuni...), niin tarpeeni on tyydytetty. Ei seksielämäni siviilissä kuitenkaan kuihtunut ole. Se on vaan vähentynyt. Puhun nyt satunnaisista seksisuhteista, seksi suhteessa on täysin oma lukunsa, kun asiassa on mukana kaikki ne tunteet.

Eniten olen ehkä miettinyt, miten uskoni miehiin ja avioliittoon kärsii. Kaikki pettää, hyppii huorissa, sormuksilla ei ole mitään väliä, valehdellaan jne... Jopa ne kilteimmät miehet. En halua omaan suhteeseeni moista, vaikka tiedostankin kaksinaismoralismin tässä... Ehkä tämä alkaa vaivaamaan vasta sitten, kun on +30v, pitemmässä suhteessa ja alkaa miettimään kaikkea. No ei se yllätys ollut, että miehet (+naiset) pettää, mutta silti!

Sukupuolitautien pelko on tietenkin aina olemassa. En anna missään tilanteessa ilman kondomia, en edes suihinottoa tee paljaalla. Kohdalleni ei ole sattunut ainoataan, joka olisi ottanut kumin pois tai vongannut paljaalla. Yhteydenotoissa on kyselty ainoastaan suihinottoa paljaalla, mutta sitä en tee enkä näitä henkilöitä ole tavannut. Ja kuka varattu nyt huoraa paljaalla panisi?!

Maineen menetys, seksikumppaneiden tarkempi valikointi, uskollisuuteen uskomisen heikentyminen ja taudit. Näiden lisäksi tietenkin on lähimmille ihmisille vaikea selittää, mistä on rahaa saanut asiaan x, jos tilillä pitäisi olla 3e. Olen pyrkinyt olemaan hiljaa hankinnoistani. Lisäksi pelkään, että järvi kuluu soudettaessa... No, jumppailen ahkerasti, heh. Nämä varjopuolet eivät ole kuitenkaan niin suuria, että lopettaisin tämän heti. Tämä on hommaa, josta en tule ikinä puhumaan kellekään, ja joka pyyhkiytyy historiastani välittömästi sen kuluttua ohi.

1 kommentti:

  1. hyh hyh,voi sitä miesparkaa joka vakiintuu huoran kanssa.Oksettais suudella sellasta joka lutkuttanut satoja hikisiä kulleja oli sitten kortsu tai ei yäk

    VastaaPoista