sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Aww -fiiliksiä

Tänään kuulin ensimmäisen kerran (ihan jo itse toiminnassa siis) sanat "haluan että sä nautit" ja se vaan halusi tyydyttää minut. Ja halusi vielä hieroakin selkää, ja ei halunnut minun koskevan samalla itseensä, sillä halusi minun keskittyvän nautintooni. Kovasti se katseli kasvojani ja tuli ihan aww-fiilis, toinen tulee ja maksaa, jotta saisi minulle nautintoa... Lisäksi häntä jännitti niin, että tärisi. Ekaa kertaa maksullisissa. Jotenkin suloista kun toista jännittää niin paljon, haluaisin vain silittää niskaa ja sanoa, ihan rauhassa, ja ottaa kainaloon... Tämä poka ei ollut kyllä mikään ihan juuri-tavattu tyyppi, vaan olimme tutustuneet toisiimme normaalia enemmän. Ja eikä tämä ollut mikään onneton poikamies, vaan ihan fiksu kunnon kaveri, varattu kyllä tietenkin! Tapaamme melko varmasti uudelleen, tykkään! (jälkeen päin ajattelin sitäkin mahdollisuutta, että nyt jälkeenpäin tuo mies nauraa partoihinsa minulle, "uskoi kaiken mitä sanoin, minä pyöritän tätä peliä, sainpas sympatiat puolelleni")

Olen keksinyt asennon, jossa kaikki miehet tulevat nopeasti. Tämä on hyvä keino kyllä sitten, jos haluaa homman äkkiä loppuun... Tykkään katsella aina heidän ilmeitään, kun vaihdan siihen asentoon. Useimmat ovat silleen "uh..gg" ja nielaisevat, hihiii... Tänään mietin tilanteita, joissa en tykkää, jos mies tulee huoriin. En tiedä millainen kanta minun pitäisi tähän touhuun ottaa. Miehet ovat tarpeidensa vankeja, eivät voi mitään vieteilleen että pillua on saatava (tyyliin avuttomia raukkoja, joita pitäisi sääliä) vai ovatko he kylmiä, laskelmoivia kaksinaamaisia naisten pyörittelijöitä? Vai kenties ihan tavallisia ihmisiä, hehe. No, mutta kuitenkin. Ajatus, että vaimo on juuri saanut vauvan ja kotona hirveä hulina, vaimo tarvitsisi tukea. Mitä mies tekee, lähtee huoriin kyrpä pystyssä, jättäen vaimon hoitamaan lasta. Ne rahat voisi sijoittaa paremminkin. Tuo ainakin puistattaa minua, toivon, ettei minun kohdalle tule tuollaisia miehiä. Ja aina välillä mietin, että entä jos miehen perheessä on taloudellisesti tiukka tilanne, niin mies tuhlaa rahansa huoriin, joilla voisi edistää perheen yhteistähyvääkin... Onneksi en tiedä moisista, muuten minulle tulisi varmaan syyllinen olo. En tiedä tekeekö kukaan noin.

Tänään tapasin nuorimman asiakkaani, hän oli n. 24v ja varattu. Innokas huorissa kävijä, hän ei myöskään yrittänyt suudella, ehkä tottunut suutelemattomuus sääntöön tässä hommassa jo. Jotenkin ihmetyttää, tuon ikäisenä tuskin on vielä kyllästynyt naiseensa vai pihdataanko tuonkin ikäisenä jo kunnolla? Tyyppi oli kiusallisen mukava, ja tuli taas mieleen, että kestään miehestä ei voi kyllä päälle päin tietää millainen naisten pyörittäjä sisältä löytyykään. Mukavin tyyppi tähän mennessä, johtui varmaan pienestä ikäerosta ja näin ollen yhteisistä jutunaiheista. Jos baarissa etsisin yhden illan seuraa, voisin kelpuuttaa miehen yöksi. Ehkä huorissa käynti tuottaa sille sitten jotain tarvitsemaansa jännitystä elämään, ehkä nainen ei ole kykeneväinen seksiin, ehkä hän haluaa kerrankin keskittyä vaan omaan nautintoonsa, ehkä nainen on antanut luvan? Kaikkea sitä miettii. Jotenkin sitä aina vaan ajautuu aina miettimään niitä syitä, miksi mies lähtee huoriin. Mietin ihan liikaa asioita, jotka eivät tavallaan kuulu edes minulle. Huomenna tulee olemaan hyvä päivä, kaksi asiakasta ja toinen niistä vakkari. (ainakin näin alustavasti, otan kyllä mielelläni lisääkin, sillä kohta "lomaa" (=menkat), jolloin on mukava rentoutua ja sijoittaa.)

10 kommenttia:

  1. Kyllä ne nuoretki naiset pihtaa vaikka kotona kaikki ok.

    Ollaan juteltu asiasta monta kertaa ja ei vaan tee neidillä mieli.

    Nim. Mies 21, nainen 20w

    Ps. Hyvä blogi, jatkakaa! :)

    VastaaPoista
  2. Millainen se asento on?

    t: kiinnostunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiä oikeeta nimeä, mut "kyykkyratsastus" kuvais varmaanki hyvin. Siinä vaan väsyy jalat äkkiä, vaikka oiski tosi hyväkuntoinen ;P

      Poista
  3. Hyvä sun moralisoida täällä, kun oot itse niin rahan ahne, että otat hikisten läskien setien kyrpiä pilluusi vain rahan takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, totta, rahan ahne että saan ruokaa? Mmm... Palatsiahan tässä ollaankin ostamassa näillä rahoilla :) Ei nyt välttämättä moralisoida, mutta kaikkea on kiva miettiä. Mielipiteet kullakin.

      Poista
  4. Tuo nyt on täysin naurettavaa! Kenenkään ei suomessa tarvitse persettään myydä saadakseen ruokaa suuhunsa. Ei edes opiskelijoiden. Eri asia on sitten jos otat setien kyrpiä sisääsi mieluummin kuin jätät merkkivaatteet ja meikit ostamatta tai mielummin asut helsingin keskustassa tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ilmeisesti ole opiskelija? En asu kaupunkini keskustassa, ostan meikkejä tyyliin kerran puolessa vuodessa ja nauran merkkivaatteille. Oletko itse koittanut ostaa pelkästään kuukauden ruuat alle 90 eurolla? Kyllä yhden kuukauden nyt jaksaakin perunasopalla, mutta pitemmän päälle ei todellakaan. Tosi asia on, että harva pärjää pelkällä opintotuella ja jokainen tekee omat ratkaisunsa, mistä hankkii lisää rahaa.

      Poista
  5. Sen verran pakko opiskelijana on sanoa, että suomessa kyllä saa toimeentulotukea jos rahat eivät riitä. Ja on myös opintolaina, toimeentulotuessa on vain nimenomaan se miinuspuoli, että sitä saadakseen täytyy ensin ottaa se opintolaina. Mutta tosiaan, se on jokaisen oma asia mistä rahat elämiseen hankkii, siinä vaiheessa itse alan kyseenalaistaa jos vahingoitetaan itseä tai muita ihmisiä. Jokainen tavallaan =)

    VastaaPoista
  6. Kai nyt pillua saa myydä jos haluaa.Nyt sitten itse moralisoitte naiselle joka antaa meille miehille syyn elää ja tuntea hetken lämpöä..kaikki kun ei ole perheellisiä tai prinssi rohkeita..

    VastaaPoista