keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Ihania hetkiä

Äskeinen postaus oli hieman negatiivissävytteinen, joten ajattelin vaihtaa nyt positiivisempaan suuntaan...

En väsy ihmettelemään sitä, miten helliä miehet on. Ne maksavat siitä, et ne saavat nuolla minua (Tässähän menee mukavasti aikaakin ja miehet kyllä uskoo, jos sanoo, että jokin sattuu... Ymmärrän kyllä tautimahdollisuuden). Nuolla minua monia minuutteja. Pussailla kiihkeästi paljon. Yli puolet kertovat, että haluavat minunkin nauttivan ja ovat valmiita tyydyttämään minua orgasmiin asti yli puolet varaamastaan ajasta. Ihme touhua! He eivät satuta, kysyvät mikä tuntuu hyvältä, sano jos sattuu, mistä asennosta sä tykkäät... En kertakaikkiaan väsy ihmettelemään sitä, miten joku maksaa huoralle siitä, että haluaa tyydyttää sen. Kun aloitin tämän homman, luulin, että 5% asiakkaista tekisi niin. Tähän mennessä prosentit ovatkin olleet luokkaa 70%... Anaalia ei kysellä oikeastaan yhtään. 90 prosentille riittää tavallinen seksi. En ole törmäillyt outoihin fantasioihin, en tiedä johtuuko se ilmoituksestani. Ehkä se on liian kiltti? Mutta olen kyllä tyytyväinen näin. Tämänkaltainen asiakaskunta kertoo siitä, etten ota liukuhihnalta heitä. En levitä numeroani pitkin nettiä ja odota, että joku soittaa ja kyselee hintoja. Sovin asiat pääsosin netin kautta. Jo kirjoitustavasta saa selville asioita. Kokemukseni olisivat varmasti huonompia, jos odottaisin soittoja ja vastaanottaisisin 6 asiakasta päivässä. Tässäkin on kyse vaan siitä, miten asiat hoitaa :)

Välillä mietin, miksi he eivät nuole ja tyydytä omia vaimojaan? Jos he tulevat huoriin kyrpä kovana, saadakseen nähdä miten nautin, niin minun mielessä pyörii vaan miksi? Toisaalta, ei kai minun tarvitse edes ymmärtää, olen tyytyväinen että saan rahaa. Nämä, jotka haluavat minunkin nauttivan paljon, ovat juuri varattuja. Yksinäiset poikamiehet eivät ole niinkään kiinnostuneet minun nautinnostani. Toisaalta, vaimoja ei ehkä kiinnosta sänkyleikit... harmillista, jos mies oikeasti noin paljon haluaisi tyydyttää toisen. Vai onko se sitten ihmiskohtaista, vaimon tyydyttäminen ei kiinnosta, huoran kyllä. En ole tohtinut kysellä sen enempiä miehiltä heidän seksielämästään, en halua vaikuttaa tunkeilevalta. Välillä minua naurattaa, kun huomaan heidän olevan kuin pikkupoikia. Kovana heti kun halaa.

Toisaalta, huora on maksettu rakastajatar. Ei kaikki halua yksipuolista seksiä, he haluavat että toinenkin nauttii, mutta haluavat 100% luottamuksen, ettei juttu leviä. He eivät maksa siitä, että saavat seksiä, vaan he maksavat luottamuksesta.

Kaikki antavat rahat heti aluksi pyytämättä, he ovat peseytyneet ja käyttäytyvät mukiinmenevästi. (Pitäisikö nyt koputtaa puuta?) Olen alkanut monesti miettimään, että pitäisikö minun näytellä orgasmi? Kuuluuko se huoran hommiin? Kyllähän se monia kiihottaa, että toinen tulee, mutta mutta... En ole näytellyt vielä kertaakaan tähän mennessä. En kilju epäluonnollisesti, mutta saatan äännellä tavallista lujempaa, vaikkei tuntuisikaan maailman parhaalta. Kuka haluaisi kylmän lahnan, joka ei tykkää mistään?

Jotenkin kuvittelin (kuten moni muukin) huorissa käyvät miehet onnettomiksi poikamiehiksi, jotka eivät muuten saa. Suurin osa on kuitenkin varattuja, jotka vaativat ehdotonta luottamusta ja ihan tavallisia miehiä, keski-ikä kenties 35. He eivät halua erikoisuuksia, vaikka luulin, että niiden takia huoriin just tullaan? He eivät ummista silmiään,vaan katsovat silmiin aktin aikana ja saattavat suudella kaulaa. Mielelläni minä tästä maksua otan. Onhan sinne joukkoon muutama onneton poikamieskin eksynyt, mutta ne unohtuu näiden hyvien rinnalla! Pyrin ottamaan asiakkaakseni alle 45-vuotiaita varattuja miehiä, jotka eivät ala tinkimään vaan suostuvat kaikkiin ehtoihin heti. He ovat mieluisimpia. Mikään ei saa minua menettämään hermojani paremmin, kuin jo sovittu tapaaminen, ja sitten tulee viestiä "ei oo rahaa tarpeeksi, miten ois 20min/60e." Mitäpä luulisit.


2 kommenttia:

  1. Naiset eivät voi käsittää kuinka tärkeää seksi on miehille. Se on kuin ravinto, ilman sitä ei voi olla ja se on usein mielessä. Jos parisuhde on muuten OK, mutta vaimo on muuttuut kaveriksi, jonka kanssa on kivaa, mutta ei seksiä. Maksullinen nainen on silloin ratkaisu ongelmaan. Näin käy monille, tavallisille miehille. Sellaisia ne asiakkaasi ovat, eivät ilkimyksiä, vaan ystävällisiä ja toisen huomioonottavia ihmisiä. Sitä paitsi seksissä saa nautintoa toisen nautinnosta.

    VastaaPoista
  2. muaki niin ärsyttää kuin ollaan sovittu panon hinnasta sit aletaan tinkimää.tsemppiä huoraamisen t jemina

    VastaaPoista